Bolesnici sa net.hr foruma
Page 7 of 8
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Bolesnici sa net.hr foruma
I? Srbi u Zagrebu pričaju kajkavski.jastreb wrote:Janjevci pričaju torlačkim govorom.Regoč wrote:Cajkavština je treće srbsko narječje, pored štokavštine i torlaštine?
Naprimjer: Caj si jeo? Caj nosiš u džepovima? Caj ti kaže sin?
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Jedini Srbi koje sam čuo da pričaju kajkavski su podravski Srbi,ogranak kalničkih Srba.Regoč wrote:I? Srbi u Zagrebu pričaju kajkavski.jastreb wrote:Janjevci pričaju torlačkim govorom.Regoč wrote:Cajkavština je treće srbsko narječje, pored štokavštine i torlaštine?
Naprimjer: Caj si jeo? Caj nosiš u džepovima? Caj ti kaže sin?
Obitavaju na užem području Koprivnice i križevaca,na Bilogori,Kalniku itd. Okupljaju se u manastiru Lepavina i divane nekom čudnom mješavinom podravske kajkavice i vlaške štokavštine.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
to nije prica,to su cinjenice..za svakoga sa sluhom..;))jastreb wrote:Ma daj molim te. To pričaju i za Natašu Bekvalac,a njezine pjesme nemaju veze sa tijem.maggie13 wrote:turbo folk cajka ;)jastreb wrote:Ne znam ja jesi li ti vrgoč,vrganj ili smrčak,ali ono što Ceca dnas izvodi ne spada u cajkavštinu.Regoč wrote:Ako Ceca nije cajka, ja sam Ladislav Vrgoč.
Ne znam kako se zvao onaj lik sa net-hr foruma,koji se furao na nju,ali on bi ti to objasnio.
Ja nemam volje.
2014-04-12
Što je uopće turbo-folk i što su cajke?maggie13 wrote:to nije prica,to su cinjenice..za svakoga sa sluhom..;))jastreb wrote:Ma daj molim te. To pričaju i za Natašu Bekvalac,a njezine pjesme nemaju veze sa tijem.maggie13 wrote:turbo folk cajka ;)jastreb wrote:Ne znam ja jesi li ti vrgoč,vrganj ili smrčak,ali ono što Ceca dnas izvodi ne spada u cajkavštinu.Regoč wrote:Ako Ceca nije cajka, ja sam Ladislav Vrgoč.
Ne znam kako se zvao onaj lik sa net-hr foruma,koji se furao na nju,ali on bi ti to objasnio.
Ja nemam volje.
Po tom kriteriju,nema većeg turbo folka od onoga što izvode Rozga,Severina,Jole,Grdović i Zečić.
I naravno Stavros.
2014-04-22
kako je bezveze zastranila ova potencijalno plodna tema
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Slažem se, mada ne za Grdovića pa bih ubacio Šuputicu kao zamjenu.jastreb wrote:Po tom kriteriju,nema većeg turbo folka od onoga što izvode Rozga,Severina,Jole,Grdović i Zečić.
I naravno Stavros.
koj se vole u guzove?frakcija wrote:ajmo neku anketu, glasanje za top psihopate foruma.
1. gnječ
2. iknar je gay
3. melkior
to su moji favoriti trenutno.
stenjalica-
2015-10-18
Atlantis i Longi su najveći psihopati.stenjalica wrote:koj se vole u guzove?frakcija wrote:ajmo neku anketu, glasanje za top psihopate foruma.
1. gnječ
2. iknar je gay
3. melkior
2014-04-22
Nisu, nego Gnječ, Dželatka i Sora. Ostali su više ili manje čudni.jastreb wrote:Atlantis i Longi su najveći psihopati.stenjalica wrote:koj se vole u guzove?frakcija wrote:ajmo neku anketu, glasanje za top psihopate foruma.
1. gnječ
2. iknar je gay
3. melkior
jel u psihopatologiju možemo uvrstiti sva psihička oboljenja ili se to odnosi samo na specifične karaktere
2016-03-09
jastrebov iknar gej zauzima drugo mjesto. (njih dvojica se voluckaju)
2016-03-09
Regoč-
2015-08-21
Samo određeni tipovi. Ovdje nekolicina, ostali su normalni s nekim osobitostima.frakcija wrote:jel u psihopatologiju možemo uvrstiti sva psihička oboljenja ili se to odnosi samo na specifične karaktere
eto ne mislim da je melkior opasan za okolinu..jedino za sebe..u toj listiRegoč wrote:Samo određeni tipovi. Ovdje nekolicina, ostali su normalni s nekim osobitostima.frakcija wrote:jel u psihopatologiju možemo uvrstiti sva psihička oboljenja ili se to odnosi samo na specifične karaktere
2016-03-09
Prijašnji nazivi?Regoč wrote:Hoolliganjetta.jastreb wrote:Koja je ta Dželatka?
2014-04-22
Melkior je objavio dobre tekstove, što te smeta?frakcija wrote:eto ne mislim da je melkior opasan za okolinu..jedino za sebe..u toj listiRegoč wrote:Samo određeni tipovi. Ovdje nekolicina, ostali su normalni s nekim osobitostima.frakcija wrote:jel u psihopatologiju možemo uvrstiti sva psihička oboljenja ili se to odnosi samo na specifične karaktere
Kažu neki Dudata, ovaj dudette, ali ne tvrdim. Ženski Gnječ, dovoljno kao opis.jastreb wrote:Prijašnji nazivi?Regoč wrote:Hoolliganjetta.jastreb wrote:Koja je ta Dželatka?
što mu ne mogu pomoći.Regoč wrote:Melkior je objavio dobre tekstove, što te smeta?frakcija wrote:eto ne mislim da je melkior opasan za okolinu..jedino za sebe..u toj listiRegoč wrote:Samo određeni tipovi. Ovdje nekolicina, ostali su normalni s nekim osobitostima.frakcija wrote:jel u psihopatologiju možemo uvrstiti sva psihička oboljenja ili se to odnosi samo na specifične karaktere
2016-03-09
Uuuu,Dudete je moja ljubav stara. neprebolna rana i vječni lelek majke Jugovića.Regoč wrote:Kažu neki Dudata, ovaj dudette, ali ne tvrdim. Ženski Gnječ, dovoljno kao opis.jastreb wrote:Prijašnji nazivi?Regoč wrote:Hoolliganjetta.jastreb wrote:Koja je ta Dželatka?
2014-04-22
Regoč wrote:Kažu neki Dudata, ovaj dudette, ali ne tvrdim. Ženski Gnječ, dovoljno kao opis.jastreb wrote:Prijašnji nazivi?Regoč wrote:Hoolliganjetta.jastreb wrote:Koja je ta Dželatka?
mjesec dana ste mislili da sam ja ta dudata
Guest- Guest
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Bolesnici bez Granica
» Smrt Net.hr foruma
» Oprostaj od Foruma
» 3 hrvata, 4 foruma...
» Gasenje foruma
» Smrt Net.hr foruma
» Oprostaj od Foruma
» 3 hrvata, 4 foruma...