ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Jedinu olimpijsku medalju za Srbiju osvojio - Hrvat

Page 5 of 14 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9 ... 14  Next

Go down

Jedinu olimpijsku medalju za Srbiju osvojio - Hrvat - Page 5 Empty Re: Jedinu olimpijsku medalju za Srbiju osvojio - Hrvat

Post by Guest 17/8/2016, 09:46

da vidimo šta će da priča perković kada se bude vratila...  :roll

Guest
Guest

Back to top Go down

Jedinu olimpijsku medalju za Srbiju osvojio - Hrvat - Page 5 Empty Re: Jedinu olimpijsku medalju za Srbiju osvojio - Hrvat

Post by vuksadinare 17/8/2016, 09:49

Braćala wrote:da vidimo šta će da priča perković kada se bude vratila...  :roll
vidjet cemo...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 17/8/2016, 09:51

pizzon wrote:
vuksadinare wrote:
dzango wrote:
michaellcmacha wrote:
dzango wrote:
Jebiga, Stbija nije učestvovala u Barseloni a i ne takmiči se u jedrenju, šenlučenju puškom po nebeskim telima i sličnim glupostima.
a da imate more onda bi... valjda vam preskupo po egejskom jedriti... nije vrag da ste i sa lovačkim društvima deficitarni... morate to održavat da vas svinje ne preteknu... divlje jel.... ;)
Nisu svinje ništa krive. Nama kada je do pucanja, navatamo par Hrvata i Šiptara i pustimo ih u šumu.
hajde bar priznas...

zar ne shvatas da se zeza
ma znamo da se zeza, mi zadnji put kad smo se zezali navatali smo 200 000 tvojih prečana, samo smo mi bili humaniji pa smo ih mi pustili iz šume....
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest 17/8/2016, 09:53

michaellcmacha wrote:
pizzon wrote:
vuksadinare wrote:
dzango wrote:
michaellcmacha wrote:
a da imate more onda bi... valjda vam preskupo po egejskom jedriti... nije vrag da ste i sa lovačkim društvima deficitarni... morate to održavat da vas svinje ne preteknu... divlje jel.... ;)
Nisu svinje ništa krive. Nama kada je do pucanja, navatamo par Hrvata i Šiptara i pustimo ih u šumu.
hajde bar priznas...

ma znamo da se zeza, mi zadnji put kad smo se zezali navatali smo 200 000 tvojih prečana, samo smo mi bili humaniji pa smo ih mi pustili iz šume....

al one što ostadoše u šumi niste...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 17/8/2016, 09:55

dzango wrote:
vuksadinare wrote:
dzango wrote:
vuksadinare wrote:
dzango wrote:
Vaš je problem što vidite Hrvate tamo gde ih nema i što vam smetaju tri prsta koji nemaju veze sa vama i Bosančerosima.
pravi se javio....ne nego lik i takvi likovi su dvolicni...glupostima zele dokazati odanost..u redu care osvojio si medalju cestitke...ali cemu jeftine provokacije...sto dokazujes?..sutra ces doci na neko takmicenje u hrvatsku...i onda ces glumiti nevinasce i prodavati standardne price..'svi smo ok samo sport..' i tako to...ovo sto za njega lazem vrijedi i za nase sportase...mozes ti biti dobar sportas ali ako si u glavi konj konj si...sto bi bilo da je recimo snjezana pejcic srpkinja nakon osvojene medalje na proslim OI igrama govorila...'ja nisam srpkinja zivela hrvatska i gestikulirala recimo sa molitvom sa pet prstiju'....meni se cini da su vasi sportasi dosta ispolitizirani..ne svi..ali dobar dio
To je onaj deo koji ne razumete. Tri prsta nemaju više veze sa vama i ostalima, samo sa Srbijom kao znak prkosa, borbe, pobede i prepoznavanja čak u Brazilu.

Ovaj dečko je govorio da nije Hrvat i pre osvajanja medalje i ne znam šta hoćete koju pičku materimu sa tim.
....pa o tome ti govorim...vec sam naveo...kad je bio na hrvackom turniru..u zagrebu ove godine..lik je za hr medije pricao..'kako mu ej u hrvatskoj super sve ok kao doma je..'...a kad se vratio u srbiju odmah je rekao...'ja nisam hrvat u hrvatsku mogu samo sportski'....sa tim da tad uopce nije niko iz hr medija nije stefaneka pitao je'l hrvat ili nije...sam je rekao da mu ej u hr super i da se 'oseca kao doma'...valjda je sam skontao da je rekao rijec previse a OI su bile na pragu pa se pokusao u srbijanskim medijima 'oprati'
Zašto mu u HR ne bilo super i zašto bi odmah morao da bude Hrvat ako mu je lepo u HR? I Šešelju je bilo lepo kada je bio u HR i osećao se "kao doma".
pa svi ste se vi lepo osećali u hrvatskoj dok vas mi nismo sputili iz šume u civilizaciju na moravi....
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 17/8/2016, 09:56

Braćala wrote:
michaellcmacha wrote:
pizzon wrote:
vuksadinare wrote:
dzango wrote:
hajde bar priznas...

al one što ostadoše u šumi niste...
ma zar ne kužiš da se zezam... ;)
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 17/8/2016, 09:57

jos nam se jedna atletska medalja smijesi...Sara Kolar u finalu bacanja koplja sa trecim najduljim hicem...jos cekamo skok u vis i blanku....danas jedna od zaninovickih krece po medalju u tekwandou..a fantela7marenic trebaju  potvrditi zlatnu u jedrenju....fantasticno..plus 1/4 finale rukometasa i kosarkasa...belaj do belaja
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 17/8/2016, 10:01

vuksadinare wrote:jos nam se jedna atletska medalja smijesi...Sara Kolar u finalu bacanja koplja sa trecim najduljim hicem...jos cekamo skok u vis i blanku....danas jedna od zaninovickih krece po medalju u tekwandou..a fantela7marenic trebaju  potvrditi zlatnu u jedrenju....fantasticno..plus 1/4 finale rukometasa i kosarkasa...belaj do belaja
povrh ovih odoša još samo da se javi onaj rošavi što mu je poludjed bio ustaša pa da kaže kako su on, stazić milanka jovanović i pupovac zaslužni za ovu nisku medalja na OI....šta radi braun jebote jel zaspo...
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest 17/8/2016, 10:07

NEVIĐENA MRŽNJA: Evo kako su Albanci provocirali olimpijskog šampiona Štefaneka
Grupa navijača provocirala je albanskom zastavom olimpijskog šampiona Davora Štefaneka tokom intoniranja himni u Rio de Žaneiru.
 Srpski rvač Davor Štefanek osvojio je zlatnu medalju u Riju pošto je u finalu u kategoriji do 66 kilograma grčko-rimskim stilom pobedio Migrana Artjunjana iz Jermenije.

Prilikom podizanja zastave i intoniranja himne Srbije grupa albanskih navijača koja je provocirala olimpijskog šampiona. Međutim, Štefanek na to uopšte nije reagovao.
Jedinu olimpijsku medalju za Srbiju osvojio - Hrvat - Page 5 Davor-stefanek-foto-dado-dilas-1471381478-971745

Jedinu olimpijsku medalju za Srbiju osvojio - Hrvat - Page 5 Davor-stefanek-foto-dado-dilas-1471381478-971737
Jedinu olimpijsku medalju za Srbiju osvojio - Hrvat - Page 5 Davor-stefanek-foto-dado-dilas-1471381113-971733

evo, lepa slika, baš lepa !
RIO 201623:41, 16.08.2016
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 17/8/2016, 10:10

..provociranje?..ljudi mahali svojom zastavom...jer je netom prije stefaneka bio njihov hrvac u borbi..mislim ono..sto su trebali...skriti zastave..vi srbi ste malo zesci ridikuli..daj napisite poslije nego sto sve sagledate i pregledate....mogu shvatiti da su galamili i provocirali..ali malo mahali zastavom i ovi se odmah uvrijedise kao kokosi smatrajuci to provokacijom
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 17/8/2016, 10:14

pizzon wrote:nisu trebali da je ih kriju, ali nisu morali ni da kenjaju-
znaju da ih smatramo majmunima,  
mnogima su tetke i majke, 2 u 1 !
jeli bre kad ste počeli srbima hrvatska imena da dajete... jel, prezimena su od prije.... ;)

Last edited by michaellcmacha on 17/8/2016, 10:18; edited 1 time in total

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 17/8/2016, 10:16

s obzirom da je vojvodina iskonski čista srpska... za to ste zasigurno vi prečani odgovorni... nema drugo... ;)))

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest 17/8/2016, 10:17

michaellcmacha wrote:
jeli bre kad ste počeli srbima hrvatska imena da dajete... jel prezimena su od prije.... ;)
ima, ja znam 5 i 6, ivica, darko, damir, sve jna uspomene.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 17/8/2016, 10:20

pizzon wrote:
michaellcmacha wrote:
jeli bre kad ste počeli srbima hrvatska imena da dajete... jel prezimena su od prije.... ;)
a prezime štefanek.... gde ste to iskopali... inače taj vaš je porijeklom iz Marije Bistrice....
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 17/8/2016, 10:23

michaellcmacha wrote:
pizzon wrote:
michaellcmacha wrote:
a prezime štefanek.... gde ste to iskopali... inače taj vaš je porijeklom iz Marije Bistrice....
zagorje,...prigorje...ima zagoraca koji su poslije '45-te kolonizirali slavoniju i vojvodinu....bunjevac nije jer bunjevci takva prezimena nemaju..tipa štefanek...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 17/8/2016, 10:27

vuksadinare wrote:
michaellcmacha wrote:
pizzon wrote:
michaellcmacha wrote:
zagorje,...prigorje...ima zagoraca koji su poslije '45-te kolonizirali slavoniju i vojvodinu....bunjevac nije jer bunjevci takva prezimena nemaju..tipa štefanek...
Što je da je, no preživio ne bi da se izjašnjavao Hrvatom to je zicer.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 17/8/2016, 10:28

kod nas je to prezime zastupljeno u 13 županija, u 41-oj općini i u 55 naselja i u svim većim gradovima  i svi do jednog se izjašnjavaju ko hrvati... btw u srpskom imenaru Davor nije zaveden kao srpsko ime, kao ni Tomislav.... ;) imate vekoslava, imate branimira, al davora i tomislava ne imate... ;)

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 17/8/2016, 10:30

tre911 wrote:
vuksadinare wrote:
michaellcmacha wrote:
pizzon wrote:
michaellcmacha wrote:
pizdek....ima takvih...pricao mi ejdan izbjegli hrvat iz vojvođanskog dijela srijema....kad onomad '91 banuse seseljevci u hrvatsko selo...i poceli maltretirati hrvate..kaze on..istrcao jedan njegov susjed hrvat..i zena mu....pred seseljevce urlicuci 'mi smo srbi srbi...ono su ustase'..ali svejedno strah te bilo sramno ej da se odrices identiteta...sto bi netko rekao..'bolje izgubit kucu,imanje ali obraz ne'
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 17/8/2016, 10:37

Odakle su Sanja Jovanović i Miloš Milošević? :) Šalu na stranu, vrlo glupo i neprofesionalno od indexa, ovim su se srozali na nivo jednog Informera, a dublje od toga teško da ide...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 17/8/2016, 10:38

vuksadinare wrote:
tre911 wrote:
vuksadinare wrote:
michaellcmacha wrote:
pizzon wrote:
pizdek....ima takvih...pricao mi ejdan izbjegli hrvat iz vojvođanskog dijela srijema....kad onomad '91 banuse seseljevci u hrvatsko selo...i poceli maltretirati hrvate..kaze on..istrcao jedan njegov susjed hrvat..i zena mu....pred seseljevce urlicuci 'mi smo srbi srbi...ono su ustase'..ali svejedno strah te bilo sramno ej da se odrices identiteta...sto bi netko rekao..'bolje izgubit kucu,imanje ali obraz ne'
Pa malo je gadljivo ali jebiga kad dođu vile pred oči nagon za preživljavanje čuda čini kod mentalno slabijih ljudi trako da i ne treba zamjerati previše. Oni su sami sebi kazna kad frtutma prođe i sjete se svog kukavičluka.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by L'âme 17/8/2016, 10:43

dzango wrote:
max123 wrote:
dzango wrote:Ne vrеđajte čoveka. Kakav kurac Hrvat.
picka posrbica..
Odma digao tri prsta kada je osvojio medalju. Kakvo kurčevo hrvatstvo. Četnik 100%.
bit ce ga ceka zena doma.i ti bi dizao dva da sam ti ja zena..jos bi pitao je li dobro.8-)

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 5 of 14 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9 ... 14  Next

Back to top

- Similar topics