Jedinu olimpijsku medalju za Srbiju osvojio - Hrvat
Page 4 of 14
Page 4 of 14 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 14
Re: Jedinu olimpijsku medalju za Srbiju osvojio - Hrvat
vuksadinare wrote:hajde bar priznas...dzango wrote:Nisu svinje ništa krive. Nama kada je do pucanja, navatamo par Hrvata i Šiptara i pustimo ih u šumu.michaellcmacha wrote:a da imate more onda bi... valjda vam preskupo po egejskom jedriti... nije vrag da ste i sa lovačkim društvima deficitarni... morate to održavat da vas svinje ne preteknu... divlje jel.... ;)dzango wrote:Jebiga, Stbija nije učestvovala u Barseloni a i ne takmiči se u jedrenju, šenlučenju puškom po nebeskim telima i sličnim glupostima.Piglet wrote:Ajde neka konačno i Srbijanci imaju medalju, počeli su šiziti makar ne znam zašto - od raspada Juge redovito se brukaju na Olimpijadama.
Trenutni omjer u medaljama (od raspada Jugoslavije): Slovenija 38, Hrvatska 41, Srbija 19. Pravi pokazatelj kvalitete u sportu.
zar ne shvatas da se zeza
Guest- Guest
....u svakoj sali pola istinepizzon wrote:vuksadinare wrote:hajde bar priznas...dzango wrote:Nisu svinje ništa krive. Nama kada je do pucanja, navatamo par Hrvata i Šiptara i pustimo ih u šumu.michaellcmacha wrote:a da imate more onda bi... valjda vam preskupo po egejskom jedriti... nije vrag da ste i sa lovačkim društvima deficitarni... morate to održavat da vas svinje ne preteknu... divlje jel.... ;)dzango wrote:
Jebiga, Stbija nije učestvovala u Barseloni a i ne takmiči se u jedrenju, šenlučenju puškom po nebeskim telima i sličnim glupostima.
vuksadinare- Posts : 100319
2015-09-08
To je onaj deo koji ne razumete. Tri prsta nemaju više veze sa vama i ostalima, samo sa Srbijom kao znak prkosa, borbe, pobede i prepoznavanja čak u Brazilu.vuksadinare wrote:pravi se javio....ne nego lik i takvi likovi su dvolicni...glupostima zele dokazati odanost..u redu care osvojio si medalju cestitke...ali cemu jeftine provokacije...sto dokazujes?..sutra ces doci na neko takmicenje u hrvatsku...i onda ces glumiti nevinasce i prodavati standardne price..'svi smo ok samo sport..' i tako to...ovo sto za njega lazem vrijedi i za nase sportase...mozes ti biti dobar sportas ali ako si u glavi konj konj si...sto bi bilo da je recimo snjezana pejcic srpkinja nakon osvojene medalje na proslim OI igrama govorila...'ja nisam srpkinja zivela hrvatska i gestikulirala recimo sa molitvom sa pet prstiju'....meni se cini da su vasi sportasi dosta ispolitizirani..ne svi..ali dobar diodzango wrote:Vaš je problem što vidite Hrvate tamo gde ih nema i što vam smetaju tri prsta koji nemaju veze sa vama i Bosančerosima.vuksadinare wrote:interesantno kako se ove poturice nakon sto nesto osvoje za srbiju...prvo sto im padne na pamet kako da nas kao razjebu pa one seme tri prsta...ja nisam ovo i ono...a kad dođe sutra na nekakvo takmicenje u hrvatsku....opostaje umiljato dijete..kao..'politiku i sport ne treba mesati'
Ovaj dečko je govorio da nije Hrvat i pre osvajanja medalje i ne znam šta hoćete koju pičku materimu sa tim.
Ako je raspadnuta kurveština i ustaša BUserko zabrinuta, onda to znači da je sve u redu.vuksadinare wrote:evo citam da da filip david,sonja biserko..kazu da su zabrinuti za srbiju...sve visese politika u srbiji vodi kao pocetkom devedesetih i sve vaznije polozaje u srbiji drze ljudi slobodana milosevica i vojislava seselja likovi koji su politicki bili vrlo aktivni naravno negativno i u devedesetima..i da sve mirise na nove nevolje...a mir i stabilnost na ovim prostorima ej sve dalje...michaellcmacha wrote:ma ja mu niš ne zamjeram, uvijek se sjetim svoje pokojne bake kad smo ju 1992 u ožujku uspjeli prevesti prek šamca k nama u sisak.. a ona u jednom navratu veli došla "naša" vojska i zavezala me za plot i zapalila kuću... to ti je ta shema...
Voliš šumu?vuksadinare wrote:hajde bar priznas...dzango wrote:Nisu svinje ništa krive. Nama kada je do pucanja, navatamo par Hrvata i Šiptara i pustimo ih u šumu.michaellcmacha wrote:a da imate more onda bi... valjda vam preskupo po egejskom jedriti... nije vrag da ste i sa lovačkim društvima deficitarni... morate to održavat da vas svinje ne preteknu... divlje jel.... ;)dzango wrote:Jebiga, Stbija nije učestvovala u Barseloni a i ne takmiči se u jedrenju, šenlučenju puškom po nebeskim telima i sličnim glupostima.Piglet wrote:Ajde neka konačno i Srbijanci imaju medalju, počeli su šiziti makar ne znam zašto - od raspada Juge redovito se brukaju na Olimpijadama.
Trenutni omjer u medaljama (od raspada Jugoslavije): Slovenija 38, Hrvatska 41, Srbija 19. Pravi pokazatelj kvalitete u sportu.
Obojica bi vi meni u šumu.vuksadinare wrote:....u svakoj sali pola istinepizzon wrote:vuksadinare wrote:hajde bar priznas...dzango wrote:Nisu svinje ništa krive. Nama kada je do pucanja, navatamo par Hrvata i Šiptara i pustimo ih u šumu.michaellcmacha wrote:
a da imate more onda bi... valjda vam preskupo po egejskom jedriti... nije vrag da ste i sa lovačkim društvima deficitarni... morate to održavat da vas svinje ne preteknu... divlje jel.... ;)
....pa o tome ti govorim...vec sam naveo...kad je bio na hrvackom turniru..u zagrebu ove godine..lik je za hr medije pricao..'kako mu ej u hrvatskoj super sve ok kao doma je..'...a kad se vratio u srbiju odmah je rekao...'ja nisam hrvat u hrvatsku mogu samo sportski'....sa tim da tad uopce nije niko iz hr medija nije stefaneka pitao je'l hrvat ili nije...sam je rekao da mu ej u hr super i da se 'oseca kao doma'...valjda je sam skontao da je rekao rijec previse a OI su bile na pragu pa se pokusao u srbijanskim medijima 'oprati'dzango wrote:To je onaj deo koji ne razumete. Tri prsta nemaju više veze sa vama i ostalima, samo sa Srbijom kao znak prkosa, borbe, pobede i prepoznavanja čak u Brazilu.vuksadinare wrote:pravi se javio....ne nego lik i takvi likovi su dvolicni...glupostima zele dokazati odanost..u redu care osvojio si medalju cestitke...ali cemu jeftine provokacije...sto dokazujes?..sutra ces doci na neko takmicenje u hrvatsku...i onda ces glumiti nevinasce i prodavati standardne price..'svi smo ok samo sport..' i tako to...ovo sto za njega lazem vrijedi i za nase sportase...mozes ti biti dobar sportas ali ako si u glavi konj konj si...sto bi bilo da je recimo snjezana pejcic srpkinja nakon osvojene medalje na proslim OI igrama govorila...'ja nisam srpkinja zivela hrvatska i gestikulirala recimo sa molitvom sa pet prstiju'....meni se cini da su vasi sportasi dosta ispolitizirani..ne svi..ali dobar diodzango wrote:Vaš je problem što vidite Hrvate tamo gde ih nema i što vam smetaju tri prsta koji nemaju veze sa vama i Bosančerosima.vuksadinare wrote:interesantno kako se ove poturice nakon sto nesto osvoje za srbiju...prvo sto im padne na pamet kako da nas kao razjebu pa one seme tri prsta...ja nisam ovo i ono...a kad dođe sutra na nekakvo takmicenje u hrvatsku....opostaje umiljato dijete..kao..'politiku i sport ne treba mesati'
Ovaj dečko je govorio da nije Hrvat i pre osvajanja medalje i ne znam šta hoćete koju pičku materimu sa tim.
2015-09-08
svakako...priroda ej zakondzango wrote:Voliš šumu?vuksadinare wrote:hajde bar priznas...dzango wrote:Nisu svinje ništa krive. Nama kada je do pucanja, navatamo par Hrvata i Šiptara i pustimo ih u šumu.michaellcmacha wrote:a da imate more onda bi... valjda vam preskupo po egejskom jedriti... nije vrag da ste i sa lovačkim društvima deficitarni... morate to održavat da vas svinje ne preteknu... divlje jel.... ;)dzango wrote:
Jebiga, Stbija nije učestvovala u Barseloni a i ne takmiči se u jedrenju, šenlučenju puškom po nebeskim telima i sličnim glupostima.
2015-09-08
Zašto mu u HR ne bilo super i zašto bi odmah morao da bude Hrvat ako mu je lepo u HR? I Šešelju je bilo lepo kada je bio u HR i osećao se "kao doma".vuksadinare wrote:....pa o tome ti govorim...vec sam naveo...kad je bio na hrvackom turniru..u zagrebu ove godine..lik je za hr medije pricao..'kako mu ej u hrvatskoj super sve ok kao doma je..'...a kad se vratio u srbiju odmah je rekao...'ja nisam hrvat u hrvatsku mogu samo sportski'....sa tim da tad uopce nije niko iz hr medija nije stefaneka pitao je'l hrvat ili nije...sam je rekao da mu ej u hr super i da se 'oseca kao doma'...valjda je sam skontao da je rekao rijec previse a OI su bile na pragu pa se pokusao u srbijanskim medijima 'oprati'dzango wrote:To je onaj deo koji ne razumete. Tri prsta nemaju više veze sa vama i ostalima, samo sa Srbijom kao znak prkosa, borbe, pobede i prepoznavanja čak u Brazilu.vuksadinare wrote:pravi se javio....ne nego lik i takvi likovi su dvolicni...glupostima zele dokazati odanost..u redu care osvojio si medalju cestitke...ali cemu jeftine provokacije...sto dokazujes?..sutra ces doci na neko takmicenje u hrvatsku...i onda ces glumiti nevinasce i prodavati standardne price..'svi smo ok samo sport..' i tako to...ovo sto za njega lazem vrijedi i za nase sportase...mozes ti biti dobar sportas ali ako si u glavi konj konj si...sto bi bilo da je recimo snjezana pejcic srpkinja nakon osvojene medalje na proslim OI igrama govorila...'ja nisam srpkinja zivela hrvatska i gestikulirala recimo sa molitvom sa pet prstiju'....meni se cini da su vasi sportasi dosta ispolitizirani..ne svi..ali dobar diodzango wrote:Vaš je problem što vidite Hrvate tamo gde ih nema i što vam smetaju tri prsta koji nemaju veze sa vama i Bosančerosima.vuksadinare wrote:interesantno kako se ove poturice nakon sto nesto osvoje za srbiju...prvo sto im padne na pamet kako da nas kao razjebu pa one seme tri prsta...ja nisam ovo i ono...a kad dođe sutra na nekakvo takmicenje u hrvatsku....opostaje umiljato dijete..kao..'politiku i sport ne treba mesati'
..uopce me ne bi iznenadio ali stvarno..da kad opet dođe u hrvatsku da kaze..'bio ej pritisak na mene u srbiji morao sam to reci sto sam rekao..'
2015-09-08
Eto vidiš.vuksadinare wrote:svakako...priroda ej zakondzango wrote:Voliš šumu?vuksadinare wrote:hajde bar priznas...dzango wrote:Nisu svinje ništa krive. Nama kada je do pucanja, navatamo par Hrvata i Šiptara i pustimo ih u šumu.michaellcmacha wrote:
a da imate more onda bi... valjda vam preskupo po egejskom jedriti... nije vrag da ste i sa lovačkim društvima deficitarni... morate to održavat da vas svinje ne preteknu... divlje jel.... ;)
Neće. Samo će reći da mu je lepo u HR. Još ako pobedi...vuksadinare wrote:..uopce me ne bi iznenadio ali stvarno..da kad opet dođe u hrvatsku da kaze..'bio ej pritisak na mene u srbiji morao sam to reci sto sam rekao..'
vuksadinare wrote:..uopce me ne bi iznenadio ali stvarno..da kad opet dođe u hrvatsku da kaze..'bio ej pritisak na mene u srbiji morao sam to reci sto sam rekao..'
to nije tipicno za nase hrvate, to vise lici na goste, koji se vade kasnije,
" doma "
jer su se lepo proveli u beogradu ili srbiji, uopste.
Guest- Guest
aha..lazare jedan....pizzon wrote:vuksadinare wrote:..uopce me ne bi iznenadio ali stvarno..da kad opet dođe u hrvatsku da kaze..'bio ej pritisak na mene u srbiji morao sam to reci sto sam rekao..'
" doma "
2015-09-08
Em ih pojebu, em nestane Mercedes.pizzon wrote:vuksadinare wrote:..uopce me ne bi iznenadio ali stvarno..da kad opet dođe u hrvatsku da kaze..'bio ej pritisak na mene u srbiji morao sam to reci sto sam rekao..'
" doma "
ona posteno rekla da ga povela kod sebe u sobu.dzango wrote:Em ih pojebu, em nestane Mercedes.pizzon wrote:vuksadinare wrote:..uopce me ne bi iznenadio ali stvarno..da kad opet dođe u hrvatsku da kaze..'bio ej pritisak na mene u srbiji morao sam to reci sto sam rekao..'
" doma "
nije sam upao, nije silovana, nije tucena,
sve je sama sebi napakovala.
sad, da li je i dalje sa muzem, koji joj je poverio
mercedes da ode u srbiju, ne znam.
da nijedna nije u njenoj kozi )
msm da je mercedes vracen, vrlo brzo !?
Guest- Guest
mutava baštarda wrote:.... Hrvač Davor Štefanek (32), hrvatskog je podrijetla, rođen u Subotici, a kolajnu je osvojio u kategoriji do 66 kg.
Medalju je osigurao tuširavši Gruzijca Bolkvadzea nakon minutu i pol nadmetanja. Štefanek koji je inače 2014. bio proglašen Sportašem godine u istiočnih susjeda, u veljači prošle godine je bio ogorčen na hrvatske medije.
Naime, nakon jednog turnira u Zagrebu gdje su naše novine napisale za njega da je vojvođanski Hrvat, Davor Štefanek se oglasio putem facebook profila:
“Ja sam rođen u Srbiji i Srbija je moja država. Nikada se nisam izjašnjavao kao Hrvat ili neki drugi državljanin".
link
hrvati ko hrvati, iskompleksirani i isfrustrirani.
bolje neka gledaju svoja posla, pa njima su najveci sportisti u istoriji srbi, a dovoljno su drski da tuđim sportistima broje krvna zrnca.
očekivano od najhrabrijeg naroda na svetu...
Guest- Guest
tsssssBraćala wrote:mutava baštarda wrote:.... Hrvač Davor Štefanek (32), hrvatskog je podrijetla, rođen u Subotici, a kolajnu je osvojio u kategoriji do 66 kg.
Medalju je osigurao tuširavši Gruzijca Bolkvadzea nakon minutu i pol nadmetanja. Štefanek koji je inače 2014. bio proglašen Sportašem godine u istiočnih susjeda, u veljači prošle godine je bio ogorčen na hrvatske medije.
Naime, nakon jednog turnira u Zagrebu gdje su naše novine napisale za njega da je vojvođanski Hrvat, Davor Štefanek se oglasio putem facebook profila:
“Ja sam rođen u Srbiji i Srbija je moja država. Nikada se nisam izjašnjavao kao Hrvat ili neki drugi državljanin".
link
hrvati ko hrvati, iskompleksirani i isfrustrirani.
bolje neka gledaju svoja posla, pa njima su najveci sportisti u istoriji srbi, a dovoljno su drski da tuđim sportistima broje krvna zrnca.
očekivano od najhrabrijeg naroda na svetu...
2015-09-08
vuksadinare wrote:
....pa o tome ti govorim...vec sam naveo...kad je bio na hrvackom turniru..u zagrebu ove godine..lik je za hr medije pricao..'kako mu ej u hrvatskoj super sve ok kao doma je..'...a kad se vratio u srbiju odmah je rekao...'ja nisam hrvat u hrvatsku mogu samo sportski'....sa tim da tad uopce nije niko iz hr medija nije stefaneka pitao je'l hrvat ili nije...sam je rekao da mu ej u hr super i da se 'oseca kao doma'...valjda je sam skontao da je rekao rijec previse a OI su bile na pragu pa se pokusao u srbijanskim medijima 'oprati'
a šta je trebalo da kaže, da mu je loše, da mrzi hrvatsku i da jedva čeka da se vrati u majčicu srbiju?
bože dragi, kakvih mandrila sve ima ovde...
Guest- Guest
kako rekosmo nije problem u tome..vec u sasma drugoj prici kad se vratio kuciBraćala wrote:vuksadinare wrote:
....pa o tome ti govorim...vec sam naveo...kad je bio na hrvackom turniru..u zagrebu ove godine..lik je za hr medije pricao..'kako mu ej u hrvatskoj super sve ok kao doma je..'...a kad se vratio u srbiju odmah je rekao...'ja nisam hrvat u hrvatsku mogu samo sportski'....sa tim da tad uopce nije niko iz hr medija nije stefaneka pitao je'l hrvat ili nije...sam je rekao da mu ej u hr super i da se 'oseca kao doma'...valjda je sam skontao da je rekao rijec previse a OI su bile na pragu pa se pokusao u srbijanskim medijima 'oprati'
a šta je trebalo da kaže, da mu je loše, da mrzi hrvatsku i da jedva čeka da se vrati u majčicu srbiju?
bože dragi, kakvih mandrila sve ima ovde...
2015-09-08
da vidimo šta će da priča perković kada se bude vratila...
Guest- Guest
Page 4 of 14 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 14
Similar topics
» SLAVIT ĆE SE DO DUGO U NOĆ Kosovo osvojilo prvu olimpijsku zlatnu medalju u povijesti!
» Još jedna medalja za Hrvatsku: Veslač Damir Martin osvojio srebrnu medalju u samcu
» Dan za pamcenje za hrvatsku atletiku.Filip Mihaljevic osvojio zlatnu medalju u bacanju kugle na EP u Minhenu
» Hrvat navijao za Srbiju protiv SAD
» Hrvat odlučio da igra za Srbiju
» Još jedna medalja za Hrvatsku: Veslač Damir Martin osvojio srebrnu medalju u samcu
» Dan za pamcenje za hrvatsku atletiku.Filip Mihaljevic osvojio zlatnu medalju u bacanju kugle na EP u Minhenu
» Hrvat navijao za Srbiju protiv SAD
» Hrvat odlučio da igra za Srbiju
Page 4 of 14