Jedinu olimpijsku medalju za Srbiju osvojio - Hrvat
Page 14 of 14
Page 14 of 14 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14
Re: Jedinu olimpijsku medalju za Srbiju osvojio - Hrvat
dopustam mogucnost da ima srba medju muslimanima, i to je njihovo pravo.jastreb wrote:Ali si čuo za Srbina Mešu,za Srbina Emira,ili za Srbina Sinana i Šekija.pizzon wrote:
nisam upoznao bilo koga, u srbiji, da se zove ibro, a da se predstavio kao srbin
takvi ne postoje !
ali su grupa bez uticaja medju muslimanima.
Guest- Guest
ostavila samcrvenkasti wrote:Vama Srbima nije važno tko je Srbin, a tko Hrvat zato jer ste vi oni koji su ostali Srbi.
E, vidjeli biste da ste postali Hrvati ili muslimani, kako bi vam onda bilo važno tko je što.
ti poruku na chatu B-°
2014-04-12
daj odjebi tog kretena u t.p.m...bolesnik...citam srpske medije i srbe koji se natjecu u pljuvanju po nama..kad me je pitao danas kolega da li ponekad navijam za srbe...odgovorio sam...ni mrtav a ni tadamaggie13 wrote:ostavila samcrvenkasti wrote:Vama Srbima nije važno tko je Srbin, a tko Hrvat zato jer ste vi oni koji su ostali Srbi.
E, vidjeli biste da ste postali Hrvati ili muslimani, kako bi vam onda bilo važno tko je što.
ti poruku na chatu B-°
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
vidis da se opet milanovic aktivirao :)vuksadinare wrote:daj odjebi tog kretena u t.p.m...bolesnik...citam srpske medije i srbe koji se natjecu u pljuvanju po nama..kad me je pitao danas kolega da li ponekad navijam za srbe...odgovorio sam...ni mrtav a ni tadamaggie13 wrote:ostavila samcrvenkasti wrote:Vama Srbima nije važno tko je Srbin, a tko Hrvat zato jer ste vi oni koji su ostali Srbi.
ti poruku na chatu B-°
preti nekim sukobom, evo drhtim )
Guest- Guest
kosovska bitka 1389Braćala wrote:michaellcmacha wrote:jes ti vidio lika... ja se ne mrem ni smijat, jebo te.......... da me opet strefi... ;):)tre911 wrote:HahahahahaahahahahahahahaqahahaahahaahahahaahaahahaBraćala wrote:michaellcmacha wrote:
dobrovoljno jel....
nikada turcin dobrovoljno ovde nista nije dobio, mogao je samo na silu...
Pokaži mi redom viteze tvog roda,
Što balčakom sruku slomiše ti lance,
Gde je Karadjordje tvojega naroda,
Pokaži mi tvoje termopilske klance.
bitka kod nikopolja 1396
Jel ti treba crni tomo još nešto pored ovoga
Guest- Guest
Ma ludilo brale, ono nije bilo većih podanika u cijelom otomanskom carstvu ali eto to su turci sve na silu :DDmichaellcmacha wrote:jes ti vidio lika... ja se ne mrem ni smijat, jebo te.......... da me opet strefi... ;):)tre911 wrote:HahahahahaahahahahahahahaqahahaahahaahahahaahaahahaBraćala wrote:michaellcmacha wrote:dobrovoljno jel....michaellcmacha wrote:
a kad vas prči, prije cuclanja ili posle...
nikada turcin dobrovoljno ovde nista nije dobio, mogao je samo na silu...
Guest- Guest
vuksadinare wrote:daj odjebi tog kretena u t.p.m...bolesnik...citam srpske medije i srbe koji se natjecu u pljuvanju po nama..kad me je pitao danas kolega da li ponekad navijam za srbe...odgovorio sam...ni mrtav a ni tadamaggie13 wrote:ostavila samcrvenkasti wrote:Vama Srbima nije važno tko je Srbin, a tko Hrvat zato jer ste vi oni koji su ostali Srbi.
ti poruku na chatu B-°
ti se ili drogiras pa haluciniras ili si bolestan, pa haluciniras.
u kom, relevantnom (da nije kurir, svinjformer ili telegraf) mediju si ti procitao da vas bilo ko pljuje?
to da nas ne stavlja u istu ravan sa nama je sasvim legitimno i relevantno, jerbo medalje i rezultati poslednjih godina potkrepljuju takav stav...
Guest- Guest
pizzon wrote:Braćala wrote:pizzon wrote:jastreb wrote:Pakra,Česma...šta još ondje ima?michaellcmacha wrote:
pitaj ti pizona za rječice i potoke uokolo daruvara ili pakraca e tu je bio domaći... ;))
dabome, Ibro to je pravo srbijansko ime !
osecam susramlje koliko si ti glup, boze dragi...
nosi muju, i ne kenjaj mi vise.
vidim koliko si srbin
Guest- Guest
Vucic ide na onu stvar sa tim Albancima, koji su usrecili Srbiju i region.
Vidim na autoputu jedan Touareg na KS tablice i neki bus raspad Gnjilane.
Ne priznajes Kosovo a ovamo siptarija po Srbiji.
Morao nazad za Italiju, inace bi ja to sve postrojio usred granice pred policijom a Vucic neka ih vodi svojoj kuci.
Vidim na autoputu jedan Touareg na KS tablice i neki bus raspad Gnjilane.
Ne priznajes Kosovo a ovamo siptarija po Srbiji.
Morao nazad za Italiju, inace bi ja to sve postrojio usred granice pred policijom a Vucic neka ih vodi svojoj kuci.
Serbinho-3- Posts : 27689
2014-08-25
https://www.youtube.com/watch?v=82UDKt_mXFg
https://www.youtube.com/watch?v=tB-pYKomwyE
https://www.youtube.com/watch?v=tB-pYKomwyE
Winter is coming-
2014-04-14
Page 14 of 14 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14
Similar topics
» SLAVIT ĆE SE DO DUGO U NOĆ Kosovo osvojilo prvu olimpijsku zlatnu medalju u povijesti!
» Još jedna medalja za Hrvatsku: Veslač Damir Martin osvojio srebrnu medalju u samcu
» Dan za pamcenje za hrvatsku atletiku.Filip Mihaljevic osvojio zlatnu medalju u bacanju kugle na EP u Minhenu
» Hrvat navijao za Srbiju protiv SAD
» Hrvat odlučio da igra za Srbiju
» Još jedna medalja za Hrvatsku: Veslač Damir Martin osvojio srebrnu medalju u samcu
» Dan za pamcenje za hrvatsku atletiku.Filip Mihaljevic osvojio zlatnu medalju u bacanju kugle na EP u Minhenu
» Hrvat navijao za Srbiju protiv SAD
» Hrvat odlučio da igra za Srbiju
Page 14 of 14