Jedinu olimpijsku medalju za Srbiju osvojio - Hrvat
Page 12 of 14
Page 12 of 14 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14
Re: Jedinu olimpijsku medalju za Srbiju osvojio - Hrvat
Vama Srbima nije važno tko je Srbin, a tko Hrvat zato jer ste vi oni koji su ostali Srbi.
E, vidjeli biste da ste postali Hrvati ili muslimani, kako bi vam onda bilo važno tko je što.
E, vidjeli biste da ste postali Hrvati ili muslimani, kako bi vam onda bilo važno tko je što.
crvenkasti- Posts : 29732
2014-04-17
Već kad smo kod tri prsta nije zgorega reći i to odakle je to osim što su preuzeli germani kao simbol za zakletvu ili Schwurhand ali u biti tri prsta je runsko pismo i ima svoju simboliku koju je kasnije nazi partija opsjednuta okultizmom preuzela kao moćne arheipske simbole u svoje morbidne svrhe.
Rune
Germanic mysticism and Nazi symbolism
https://en.wikipedia.org/wiki/Runes#Germanic_mysticism_and_Nazi_symbolism
The Rune MAN
MAN is the fifteenth Rune of the Sacred Futhork. It is one of the most noticeable Runes. You have already worked with MAN in previous letters of instruction. This was necessary, because indeed there are few Runic ceremonials that do not call upon the energies of the Rune MAN in one way or another. In fact, so tremendous can be the energies of MAN and (less noticeable, yet fully active) YR that both of those Runes could well be substituted for FA and UR at the beginning of the symbolism. MAN together with YR forms HAGAL, the mother of the Runes. MAN is the crown and branches of the world tree, Yggdrasil, while YR signifies the roots of the world tree.
MAN is the symbol of man, of humanity, which strives toward the spiritual, all the while it is conscious of its roots of destiny. It is the principle of the Higher Self. A fully aware person, however, has to be aware of its roots -- in YR! In Christian mythology, Christ has to descend to its roots for three (!) days. The fully aware person has to be one with the three goddesses of destiny, the Norns, before he/she will reach effortlessly Oneness with the Divine Higher Self.
Look closely at the stanza:
A fifteenth I count, that which Volkrast the gnome
Sang by the gates of the day
To strength for the Aesir, to force the Albs
And to clear my own senses.
The gnome refers to the fourth element: to consciousness. The gates of the day have a reference to the creation into humanity, the bursting into existence which springs forth from the roots of destiny, the Norns. MAN strengthens the determination to achieve spiritual Oneness, here symbolized by the Ases (or Aesir, the Nordic Gods), but it also helps overcome material limitations.
MAN is the Rune of the human being who resurrects. It is the Rune of the god-man, of power, of Divine, spiritual, magic. MAN clears the perception and it opens the senses and perception. The mantra of MAN is ideal to awaken the third eye. The vibration of M and N, when sung properly, make the whole skull vibrate, and center upon the pineal gland and the area of the third eye. It not only cleanses, but it makes clairvoyant. It helps perceive the human worlds as well as the Divine worlds. It makes you grow beyond the tallest of the world trees.
MAN can also give strength on the material planes, and it is, together with UR, IS and AR, used for experimentation with levitation and to lift heavy objects.
MAN increases and gives wealth.
When looking "downward" (or inward), then MAN opens up the secrets of MIMIR, or original memories that are seated in the Norns of YR. MAN helps explore YR the same way as YR helps explore MAN. Original memories are contained in the world-Crystal.
Rune
Germanic mysticism and Nazi symbolism
https://en.wikipedia.org/wiki/Runes#Germanic_mysticism_and_Nazi_symbolism
The Rune MAN
MAN is the fifteenth Rune of the Sacred Futhork. It is one of the most noticeable Runes. You have already worked with MAN in previous letters of instruction. This was necessary, because indeed there are few Runic ceremonials that do not call upon the energies of the Rune MAN in one way or another. In fact, so tremendous can be the energies of MAN and (less noticeable, yet fully active) YR that both of those Runes could well be substituted for FA and UR at the beginning of the symbolism. MAN together with YR forms HAGAL, the mother of the Runes. MAN is the crown and branches of the world tree, Yggdrasil, while YR signifies the roots of the world tree.
MAN is the symbol of man, of humanity, which strives toward the spiritual, all the while it is conscious of its roots of destiny. It is the principle of the Higher Self. A fully aware person, however, has to be aware of its roots -- in YR! In Christian mythology, Christ has to descend to its roots for three (!) days. The fully aware person has to be one with the three goddesses of destiny, the Norns, before he/she will reach effortlessly Oneness with the Divine Higher Self.
Look closely at the stanza:
A fifteenth I count, that which Volkrast the gnome
Sang by the gates of the day
To strength for the Aesir, to force the Albs
And to clear my own senses.
The gnome refers to the fourth element: to consciousness. The gates of the day have a reference to the creation into humanity, the bursting into existence which springs forth from the roots of destiny, the Norns. MAN strengthens the determination to achieve spiritual Oneness, here symbolized by the Ases (or Aesir, the Nordic Gods), but it also helps overcome material limitations.
MAN is the Rune of the human being who resurrects. It is the Rune of the god-man, of power, of Divine, spiritual, magic. MAN clears the perception and it opens the senses and perception. The mantra of MAN is ideal to awaken the third eye. The vibration of M and N, when sung properly, make the whole skull vibrate, and center upon the pineal gland and the area of the third eye. It not only cleanses, but it makes clairvoyant. It helps perceive the human worlds as well as the Divine worlds. It makes you grow beyond the tallest of the world trees.
MAN can also give strength on the material planes, and it is, together with UR, IS and AR, used for experimentation with levitation and to lift heavy objects.
MAN increases and gives wealth.
When looking "downward" (or inward), then MAN opens up the secrets of MIMIR, or original memories that are seated in the Norns of YR. MAN helps explore YR the same way as YR helps explore MAN. Original memories are contained in the world-Crystal.
Guest- Guest
Vodeći pravoslavni teolozi,već godinama upozoravaju Srbe na ta tri uzdignuta i raširena prsta i preklinju ih da prekinu sa tom kako kažu antipravoslavnom praksom.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Vodeći pravoslavni teolozi,već godinama upozoravaju Srbe na ta tri uzdignuta i raširena prsta i preklinju ih da prekinu sa tom kako kažu antipravoslavnom praksom.
Kad ljudi neznaju što ti simboli znače i kada i zašto se koriste, to uopće nije srpski pozdrav ma da ga srbi koriste (iz neznanja) kao pozdrav ali ti njihovi teolozi bi mogli njima to objasniti ako ništa drugo kopi-pejstat ove moje postove pa ih podijeliti po župama u Rh i parohijama u RS vjernicima neka nauče što su tri prsta.
Guest- Guest
srpski je pozdrav sa 3 pogignuta SPOJENA prsta...
Guest- Guest
To je opće kršćanski pozdrav,kojim su se kršćani stoljećima zaklinjali pred sudovima,pred vojne pohode i u sličnim situacijama.Braćala wrote:srpski je pozdrav sa 3 pogignuta SPOJENA prsta...
No znaš što mi u Hrvatskoj općenito ide na živce?
Ono kad na TV-u netko broji na prste i kad dođe do broja 3 umjesto da ispruži,kako logika i sami tjelesni refleksi nalažu,palac,kažiprst i srednjak,ovdje nešto glume pa pokazuju onaj okultni simbol (rogove) koje koriste HM satanisti.
2014-04-22
dzango wrote:Prva papuča Zemuna.jasambrend wrote:dzango wrote: i prošetam kuče.
Ajme... još jedan... ženin? Kćerin?
A bolje i papučar, nego nabrijani ćelavac s pit bullom ili stafordom...a izdaleka vidiš da ovaj na četiri noge ima viši IQ...
darth_vader-
2014-04-17
jastreb wrote:To je opće kršćanski pozdrav,kojim su se kršćani stoljećima zaklinjali pred sudovima,pred vojne pohode i u sličnim situacijama.Braćala wrote:srpski je pozdrav sa 3 pogignuta SPOJENA prsta...
Ono kad na TV-u netko broji na prste i kad dođe do broja 3 umjesto da ispruži,kako logika i sami tjelesni refleksi nalažu,palac,kažiprst i srednjak,ovdje nešto glume pa pokazuju onaj okultni simbol (rogove) koje koriste HM satanisti.
Čini mi se da sam bio već pisao negdje o tim "rogovima" kako ih ti zoveš međutim to nisu rogovi nego znakovni jezik koji koriste osobe koje su gluhe i ili gluhonijeme a znači: ILY sign combines the letters 'I', 'L', and 'Y' from American Sign Language by extending the thumb, index finger, and little finger while the middle and ring finger touch the palm. It is an informal expression of love.
Guest- Guest
HRVATSKA ATLETIČARKA SANDRA PERKOVIĆ Žao mi je što se raspala Jugoslavija, navijam za Ivanu Španović
Hrvatska atletičarka Sandra Perković nastavila je dominaciju u bacanju diska i u Riju, gde se okitila zlatnom medaljom na Olimpijskim igrama.
Perković je, osim dobrih rezultata, pažnju javnosti privukla i izjavom na jednoj od konferencija za medije.
Perković je uzburkala emocije svih onih koji pate za starom Jugoslavijom i koji misle da do nepotrebnih ratova i sukoba nikada nije moralo doći.
"Žao mi je što se raspala stara Jugoslavija. Nema nikakve dileme da bi sada bili država, koja bi ravnopravno mogla da se bori sa Rusima, Amerikancima, Kinezima, kada je reč o broju osvojenih medalja. Nas sportiste niko nije pitao šta mislimo. Što se nas atletičara tiče mi smo napravili Jugoslaviju u malom. Međusobno se podržavamo i pomažemo. Navijamo jedni za druge. Ja bih volela da Ivana Španović osvoji zlato, kao što znam da je Ivana navijala da ja budem najbolja u bacanju diska."
Perković je u utorak osvojila zlatnu medalju u Riju, a priliku da to isto učini Ivana Španović imaće u noći između srede i četvrtka jer je finale u skoku u dalj zakazano za 2:15 sata posle ponoći.
Guest- Guest
napravicemo yugu, mojne da brigaš !
Guest- Guest
pizzon wrote:napravicemo yugu, mojne da brigaš !
mrs, budalo...
Guest- Guest
Evo stize sendvič...taman za večeru...
darth_vader-
2014-04-17
Braćala wrote:pizzon wrote:napravicemo yugu, mojne da brigaš !
mrs, budalo...
faca, koja se kiti mujom, u svom avataru,
meni nesto kenja, non-stop, a navodno tezak srbin !
Guest- Guest
pizzon wrote:Braćala wrote:pizzon wrote:napravicemo yugu, mojne da brigaš !
mrs, budalo...
Beograd -- Zajednička sednica vlada Srbije i Albanije uz prisustvo političkih predstavnika kosovskih Albanaca biće održana u Nišu, preneo je Radio Slobodna Evropa.
Kako navode, sednica će biti održana za jedan mesec, a RSE se poziva na izvore bliske vlastima u Beogradu.
Detalji sastanka još nisu utanačeni, ali za sada se pretpostavlja da na njemu verovatno neće učestvovati predsednik Kosova Hašim Tači ili kosovski premijer Isa Mustafa, već neki nižerangirani kosovski politički predstavnici.
Delegaciju Albanije predvodiće predsednik njene vlade Edi Rama.
Sastanak u Nišu, koji je u fazi planiranja, inicirao je Beograd, a zamišljeno je da to ne bude samo dijalog država Albanije i Srbije, već i dijalog o odnosima Srba i Albanaca u regionu. Zbog toga će biti pozvani i politički predstavnici Albanaca sa Kosova.
Na ovom sastanku, kako su za RSE nezvanično rekli izvori bliski Vladi Srbije, učestvovaće srpski i albanski privrednici iz regiona, a još se radi na spisku svih učesnika, uključujući političke predstavnike sa Kosova.
Sastanak u Nišu održaće se povodom saradnje u razvoju infrastrukture, koja uključuje i zajedničku izgradnju auto-puta Niš-Tirana.
Podsećamo, premijer Aleksandar Vučić izjavio je u utorak tokom konferencije za medije sa potpredsednikom SAD Džozefom Bajdenom da će premijer Albanije Edi Rama u narednih mesec dana posetiti Srbiju.
degeneriku, urazumi se na vreme-vidis kakvu izdaju tvoj gazda svakog dana sve vise i vise pravi ovom narodu i ovoj zemlji.
urazumi se, inace-znas kako izdajnici prolaze...
Guest- Guest
pa mi nismo nacisti i ne želimo da nas se zbog bezvezne geste prstima s njima u vezu dovodi...jastreb wrote:To je opće kršćanski pozdrav,kojim su se kršćani stoljećima zaklinjali pred sudovima,pred vojne pohode i u sličnim situacijama.Braćala wrote:srpski je pozdrav sa 3 pogignuta SPOJENA prsta...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
To je teška glupost. Ja kad naručujem 3 deci mineralne ,ili tri pive za naš stol uvijek konobarici pokažem tri prsta na način kako to Bog zapovijeda,a ne da curi pokazujem nekakvi rogi. Nisam blesav.michaellcmacha wrote:pa mi nismo nacisti i ne želimo da nas se zbog bezvezne geste prstima s njima u vezu dovodi...jastreb wrote:To je opće kršćanski pozdrav,kojim su se kršćani stoljećima zaklinjali pred sudovima,pred vojne pohode i u sličnim situacijama.Braćala wrote:srpski je pozdrav sa 3 pogignuta SPOJENA prsta...
A ako to nekom smeta neka ide u drugi kafić.
2014-04-22
napravićeš ako se ujedinite sa brašom albancima i ako oni budu htjeli da se zove juga... mada čisto sumnjam.... al budi bez brige budu vam dali da se zovete srbi u pokrajini koju vam dodijele... ;)pizzon wrote:napravicemo yugu, mojne da brigaš !
2015-08-08
mali ispravak.... svtozar je srpska verzija seljobera, a đango srbijanska... ;), mada mi je i on sumnjiv...tre911 wrote:Da se buni pa da seljačini da još i povod da misli da je humorističan i izazovan Ne đžango ti si ono teška seljačina po tom pitanju, nešto kao svetac samo srpska verzija u opancimadzango wrote:Pazi ovog frustriranog. On se buni a Megi se ne buni i smeška se u ćošku. O jebote.tre911 wrote:seljačinadzango wrote:Kod mene ništa bez tri. Ti bi doduše dizala dve noge i ja bi morao svaki put da te kaznim.maggie13 wrote:
bit ce ga ceka zena doma.i ti bi dizao dva da sam ti ja zena..jos bi pitao je li dobro.8-)
2015-08-08
jes ti vidio lika... ja se ne mrem ni smijat, jebo te.......... da me opet strefi... ;):)tre911 wrote:HahahahahaahahahahahahahaqahahaahahaahahahaahaahahaBraćala wrote:michaellcmacha wrote:dobrovoljno jel....michaellcmacha wrote:a kad vas prči, prije cuclanja ili posle...Braćala wrote:sporazumi si uobicajena stvar izmedju modernih drzava, imamo i mi zajednickih sporazuma koliko volis. ovo je dobrovoljno cuclanje erdoganove obrezane kite...
nikada turcin dobrovoljno ovde nista nije dobio, mogao je samo na silu...
2015-08-08
michaellcmacha wrote:jes ti vidio lika... ja se ne mrem ni smijat, jebo te.......... da me opet strefi... ;):)tre911 wrote:HahahahahaahahahahahahahaqahahaahahaahahahaahaahahaBraćala wrote:michaellcmacha wrote:dobrovoljno jel....michaellcmacha wrote:
a kad vas prči, prije cuclanja ili posle...
nikada turcin dobrovoljno ovde nista nije dobio, mogao je samo na silu...
Pokaži mi redom viteze tvog roda,
Što balčakom sruku slomiše ti lance,
Gde je Karadjordje tvojega naroda,
Pokaži mi tvoje termopilske klance.
Guest- Guest
Braćala wrote:pizzon wrote:Braćala wrote:pizzon wrote:napravicemo yugu, mojne da brigaš !
mrs, budalo...
Beograd -- Zajednička sednica vlada Srbije i Albanije uz prisustvo političkih predstavnika kosovskih Albanaca biće održana u Nišu, preneo je Radio Slobodna Evropa.
Kako navode, sednica će biti održana za jedan mesec, a RSE se poziva na izvore bliske vlastima u Beogradu.
Detalji sastanka još nisu utanačeni, ali za sada se pretpostavlja da na njemu verovatno neće učestvovati predsednik Kosova Hašim Tači ili kosovski premijer Isa Mustafa, već neki nižerangirani kosovski politički predstavnici.
Delegaciju Albanije predvodiće predsednik njene vlade Edi Rama.
Sastanak u Nišu, koji je u fazi planiranja, inicirao je Beograd, a zamišljeno je da to ne bude samo dijalog država Albanije i Srbije, već i dijalog o odnosima Srba i Albanaca u regionu. Zbog toga će biti pozvani i politički predstavnici Albanaca sa Kosova.
Na ovom sastanku, kako su za RSE nezvanično rekli izvori bliski Vladi Srbije, učestvovaće srpski i albanski privrednici iz regiona, a još se radi na spisku svih učesnika, uključujući političke predstavnike sa Kosova.
Sastanak u Nišu održaće se povodom saradnje u razvoju infrastrukture, koja uključuje i zajedničku izgradnju auto-puta Niš-Tirana.
Podsećamo, premijer Aleksandar Vučić izjavio je u utorak tokom konferencije za medije sa potpredsednikom SAD Džozefom Bajdenom da će premijer Albanije Edi Rama u narednih mesec dana posetiti Srbiju.
degeneriku, urazumi se na vreme-vidis kakvu izdaju tvoj gazda svakog dana sve vise i vise pravi ovom narodu i ovoj zemlji.
urazumi se, inace-znas kako izdajnici prolaze...
ja izdajnik, a ti se Ibrom ponosis !
Guest- Guest
Page 12 of 14 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14
Similar topics
» SLAVIT ĆE SE DO DUGO U NOĆ Kosovo osvojilo prvu olimpijsku zlatnu medalju u povijesti!
» Još jedna medalja za Hrvatsku: Veslač Damir Martin osvojio srebrnu medalju u samcu
» Dan za pamcenje za hrvatsku atletiku.Filip Mihaljevic osvojio zlatnu medalju u bacanju kugle na EP u Minhenu
» Hrvat navijao za Srbiju protiv SAD
» Hrvat odlučio da igra za Srbiju
» Još jedna medalja za Hrvatsku: Veslač Damir Martin osvojio srebrnu medalju u samcu
» Dan za pamcenje za hrvatsku atletiku.Filip Mihaljevic osvojio zlatnu medalju u bacanju kugle na EP u Minhenu
» Hrvat navijao za Srbiju protiv SAD
» Hrvat odlučio da igra za Srbiju
Page 12 of 14