Jedinu olimpijsku medalju za Srbiju osvojio - Hrvat
Page 9 of 14
Page 9 of 14 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14
Re: Jedinu olimpijsku medalju za Srbiju osvojio - Hrvat
đango u ekstazi..cudnog li lika....znate gdje ej vasa prednost bila u kosarci..ne toliko u igracima nego u trenerima.....pad hrvatske kosarke je poceo novoselovim monopolom....sve se ulagalo u samo jedan klub cibonu...novosel je u kosarkaski savez postavljao vise podobne sebi nego strucne ljude...dokaz da srbija nije bila nista igracki bolja od hrvatske i talentiranija su osvojene medalje na sp i ep za kadete i juniore..nas najveci problem je bio struka u seniorskom kadruz..gdje se sve vrtjelo oko par imena odanih mirku novoselu a i politickih podobnih bilo kojoj vlasti ovisno o vremenu...gurala su se 'trenerska' imena poput repese i inih...za razliku od kosarke...vaterpolo,rukomet,nogomet je ipak koliko toliko ulagao u strucni kadar....
vuksadinare- Posts : 100319
2015-09-08
....srpski strucnjaci u kosarci se nisu libili pitati za savjete starije i iskusnije..dok su nasi 'strucnjaci' glumili strucnjake...i mislili da su sami sebi dovoljni..jednom prilikom prije desetak i vise godina..slavnic je zacuđeno pitao hrvatske novinare na jednom svjetskom kosarkaskom seminaru za trenere..gdje su hrvatski treneri..ne vidi ni jednog osim jednog koji ej bio trener kadeta..dok su srbi tamo poslali desetak kosarkaskih trenera..
2015-09-08
mirko novosel je na jedan nacin grobar hrvatske kosarke i bolje da se ne javlja...vise je radio za cibonu nego za reprezentaciju....i ostale hrt kosarkaske klubove..kad ej onomad koncem devedesetih kk zrinjevac ozbiljno zaprijetio nedodirljivoj ciboni uz pomoc politike novosel je sjebao zrinjevac...
2015-09-08
Ja sam uzoran mladić i praktikujem seks samo u braku. Ti si neka pokvarena.maggie13 wrote:tebi sve ima veze sa sexom,pa i brak..manijak..8-) iako si se naucio da je zena uvijek u pravu,a to je pohvalno ;@dzango wrote:Ti si prva potegls seksualne aluzije. I naravno da si uvek u pravu.maggie13 wrote:samo se ti tjesi i posezi za sexualnim aluzijama kad znas da sam u pravu B-)dzango wrote:Kod mene ništa bez tri. Ti bi doduše dizala dve noge i ja bi morao svaki put da te kaznim.maggie13 wrote:
bit ce ga ceka zena doma.i ti bi dizao dva da sam ti ja zena..jos bi pitao je li dobro.8-)
..primjerice pocetkom 2000-tih kad nam je reprezentativna kosarka bila u totalnom qurtzu...kad smo imali priliku dovesti na reprezentativnu klupu maljkovica,zdovca i neke talentirane nase trenere..on dovede repese,anzulovice i skansija....koji ej vec bio ocvali kosarkaski trener.....
2015-09-08
no za razliku od srpske kosarke,vaterpola....politika je sjebala nogomet u srbiji...jer milosevica i milosevicev rezim kao i mafiju nije prevec zanimali kosarka,vaterpolo,odbojka...pa su im tui sportovi nisu upropasteni prvenstveno mislim na strucni kadar....za razliku od slobe tuđman je bio fan nogometa pa nije dozvolio da se razbije kvaliteta bar ne na reprezentativnom nivou...a kosarku je prepustio grobaru mirku novoselu koji je tad bio dobro pozicionirani clan hdz-a..da bi ga cak tuđman jedno vrijeme uhljebio i undasnjoj croatii..tj danas dinamu
2015-09-08
po meni aco petrovic ej dobar trener ali dugo ej zivio u sjeni mirka novosela..koji ga je ogranicavao...sputavao...i drzao u ciboni....
2015-09-08
Jebiga, i on je Srbin.vuksadinare wrote:po meni aco petrovic ej dobar trener ali dugo ej zivio u sjeni mirka novosela..koji ga je ogranicavao...sputavao...i drzao u ciboni....
aj da si rekao za pavloviće da su srbi ali gdje za petroviće...;)))dzango wrote:Jebiga, i on je Srbin.vuksadinare wrote:po meni aco petrovic ej dobar trener ali dugo ej zivio u sjeni mirka novosela..koji ga je ogranicavao...sputavao...i drzao u ciboni....
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
meni se cini da ti slabo ide,docim ti je stalno u mislima B-)dzango wrote:Ja sam uzoran mladić i praktikujem seks samo u braku. Ti si neka pokvarena.maggie13 wrote:tebi sve ima veze sa sexom,pa i brak..manijak..8-) iako si se naucio da je zena uvijek u pravu,a to je pohvalno ;@dzango wrote:Ti si prva potegls seksualne aluzije. I naravno da si uvek u pravu.maggie13 wrote:samo se ti tjesi i posezi za sexualnim aluzijama kad znas da sam u pravu B-)dzango wrote:
Kod mene ništa bez tri. Ti bi doduše dizala dve noge i ja bi morao svaki put da te kaznim.
2014-04-12
Zašto bi Pavlovići bili bolji od Petrovića?michaellcmacha wrote:aj da si rekao za pavloviće da su srbi ali gdje za petroviće...;)))dzango wrote:Jebiga, i on je Srbin.vuksadinare wrote:po meni aco petrovic ej dobar trener ali dugo ej zivio u sjeni mirka novosela..koji ga je ogranicavao...sputavao...i drzao u ciboni....
Obećavam da ću više da se trudim. Časna pionirska.maggie13 wrote:meni se cini da ti slabo ide,docim ti je stalno u mislima B-)dzango wrote:Ja sam uzoran mladić i praktikujem seks samo u braku. Ti si neka pokvarena.maggie13 wrote:tebi sve ima veze sa sexom,pa i brak..manijak..8-) iako si se naucio da je zena uvijek u pravu,a to je pohvalno ;@dzango wrote:Ti si prva potegls seksualne aluzije. I naravno da si uvek u pravu.maggie13 wrote:
samo se ti tjesi i posezi za sexualnim aluzijama kad znas da sam u pravu B-)
jesti išo jutros po novine i tako to...
2015-08-08
Ne kupujem novine godinama. Hleb, cigare i prošetam kuče.
biti malo pristojniji prema meni,vjerujem..previse si mi se osokolio B-)dzango wrote:Obećavam da ću više da se trudim. Časna pionirska.maggie13 wrote:meni se cini da ti slabo ide,docim ti je stalno u mislima B-)dzango wrote:Ja sam uzoran mladić i praktikujem seks samo u braku. Ti si neka pokvarena.maggie13 wrote:tebi sve ima veze sa sexom,pa i brak..manijak..8-) iako si se naucio da je zena uvijek u pravu,a to je pohvalno ;@dzango wrote:
Ti si prva potegls seksualne aluzije. I naravno da si uvek u pravu.
2014-04-12
dzango wrote: i prošetam kuče.
Ajme... još jedan... ženin? Kćerin?
darth_vader-
2014-04-17
http://www.kurir.rs/sport/rio-2016/video-sramota-policajci-zabranili-roditeljima-da-slave-pobedu-davora-stefaneka-clanak-2402125
Serbinho-3- Posts : 27691
2014-08-25
Nisam pristojan? Kako bre?maggie13 wrote:biti malo pristojniji prema meni,vjerujem..previse si mi se osokolio B-)dzango wrote:Obećavam da ću više da se trudim. Časna pionirska.maggie13 wrote:meni se cini da ti slabo ide,docim ti je stalno u mislima B-)dzango wrote:Ja sam uzoran mladić i praktikujem seks samo u braku. Ti si neka pokvarena.maggie13 wrote:
tebi sve ima veze sa sexom,pa i brak..manijak..8-) iako si se naucio da je zena uvijek u pravu,a to je pohvalno ;@
Prva papuča Zemuna.jasambrend wrote:dzango wrote: i prošetam kuče.
Ajme... još jedan... ženin? Kćerin?
leb i cigare baci... ili svaki drugi dan... znam što ti govorim iz prva ruke... ;), a džukca nastavi peljat ako imaš gdje kakav nasip, ak ti je sava na ruku, samo peri sim tam...dzango wrote:Ne kupujem novine godinama. Hleb, cigare i prošetam kuče.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Page 9 of 14 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14
Similar topics
» SLAVIT ĆE SE DO DUGO U NOĆ Kosovo osvojilo prvu olimpijsku zlatnu medalju u povijesti!
» Još jedna medalja za Hrvatsku: Veslač Damir Martin osvojio srebrnu medalju u samcu
» Dan za pamcenje za hrvatsku atletiku.Filip Mihaljevic osvojio zlatnu medalju u bacanju kugle na EP u Minhenu
» Hrvat navijao za Srbiju protiv SAD
» Hrvat odlučio da igra za Srbiju
» Još jedna medalja za Hrvatsku: Veslač Damir Martin osvojio srebrnu medalju u samcu
» Dan za pamcenje za hrvatsku atletiku.Filip Mihaljevic osvojio zlatnu medalju u bacanju kugle na EP u Minhenu
» Hrvat navijao za Srbiju protiv SAD
» Hrvat odlučio da igra za Srbiju
Page 9 of 14