Jedinu olimpijsku medalju za Srbiju osvojio - Hrvat
Page 8 of 14
Page 8 of 14 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14
Re: Jedinu olimpijsku medalju za Srbiju osvojio - Hrvat
...ma ja...Braćala wrote:vuksadinare wrote:..braćala bute se zalili olimpijskom odboru da ej zlatna od keljmendi vasa?...
nema potrebe, dok tzv. republika kosovo nema stolicu u UN to znaci da je medalja nasa...
vuksadinare- Posts : 100318
2015-09-08
znači kad srbija bude sjeverna albanija onda ćeš ti biti albanac... ili manjinac koji se trsi da je albanac....;)))Braćala wrote:vuksadinare wrote:..braćala bute se zalili olimpijskom odboru da ej zlatna od keljmendi vasa?...
nema potrebe, dok tzv. republika kosovo nema stolicu u UN to znaci da je medalja nasa...
2015-08-08
michaellcmacha wrote:znači kad srbija bude sjeverna albanija onda ćeš ti biti albanac... ili manjinac koji se trsi da je albanac....;)))Braćala wrote:vuksadinare wrote:..braćala bute se zalili olimpijskom odboru da ej zlatna od keljmendi vasa?...
taj film neces gledati...
Guest- Guest
isto kao sto ces ti biti srbin kada hrvatska bude zapadna srbija...
Guest- Guest
ja možda i neću, ali ti sigurno hoćeš... ;)Braćala wrote:michaellcmacha wrote:znači kad srbija bude sjeverna albanija onda ćeš ti biti albanac... ili manjinac koji se trsi da je albanac....;)))Braćala wrote:vuksadinare wrote:..braćala bute se zalili olimpijskom odboru da ej zlatna od keljmendi vasa?...
taj film neces gledati...
2015-08-08
pa vrlo je vjerojatno da ćete opet nagrnuti k nama, samo ovaj put kao prave izbjeglice, vele turci da više ne uzimaju srbe u pomoćne čete... ovaj put budu išli samo do save.... ;) da se ne zajebu ko onomad...Braćala wrote:isto kao sto ces ti biti srbin kada hrvatska bude zapadna srbija...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
michaellcmacha wrote:pa vrlo je vjerojatno da ćete opet nagrnuti k nama, samo ovaj put kao prave izbjeglice, vele turci da više ne uzimaju srbe u pomoćne čete... ovaj put budu išli samo do save.... ;) da se ne zajebu ko onomad...Braćala wrote:isto kao sto ces ti biti srbin kada hrvatska bude zapadna srbija...
vidi se ko je danas turska kuckica...
Guest- Guest
za ovo ne treba nikakv komentar... ;)Braćala wrote:michaellcmacha wrote:pa vrlo je vjerojatno da ćete opet nagrnuti k nama, samo ovaj put kao prave izbjeglice, vele turci da više ne uzimaju srbe u pomoćne čete... ovaj put budu išli samo do save.... ;) da se ne zajebu ko onomad...Braćala wrote:isto kao sto ces ti biti srbin kada hrvatska bude zapadna srbija...
vidi se ko je danas turska kuckica...
2015-08-08
eto jedino ako uzmemo u obzir kolika je vojna sila turska, da se zapitamo je li srbija u tom angažmanu kučkica ili kujica....
2015-08-08
sporazumi si uobicajena stvar izmedju modernih drzava, imamo i mi zajednickih sporazuma koliko volis. ovo je dobrovoljno cuclanje erdoganove obrezane kite...
Guest- Guest
a kad vas prči, prije cuclanja ili posle...Braćala wrote:sporazumi si uobicajena stvar izmedju modernih drzava, imamo i mi zajednickih sporazuma koliko volis. ovo je dobrovoljno cuclanje erdoganove obrezane kite...
2015-08-08
dobrovoljno jel....michaellcmacha wrote:a kad vas prči, prije cuclanja ili posle...Braćala wrote:sporazumi si uobicajena stvar izmedju modernih drzava, imamo i mi zajednickih sporazuma koliko volis. ovo je dobrovoljno cuclanje erdoganove obrezane kite...
2015-08-08
michaellcmacha wrote:dobrovoljno jel....michaellcmacha wrote:a kad vas prči, prije cuclanja ili posle...Braćala wrote:sporazumi si uobicajena stvar izmedju modernih drzava, imamo i mi zajednickih sporazuma koliko volis. ovo je dobrovoljno cuclanje erdoganove obrezane kite...
nikada turcin dobrovoljno ovde nista nije dobio, mogao je samo na silu...
Guest- Guest
a jebiga turčin voli kad mu se kujica malo otima...;) valjda se bolje navlažite...Braćala wrote:michaellcmacha wrote:dobrovoljno jel....michaellcmacha wrote:a kad vas prči, prije cuclanja ili posle...Braćala wrote:sporazumi si uobicajena stvar izmedju modernih drzava, imamo i mi zajednickih sporazuma koliko volis. ovo je dobrovoljno cuclanje erdoganove obrezane kite...
nikada turcin dobrovoljno ovde nista nije dobio, mogao je samo na silu...
2015-08-08
Imamo po srebro... s tim da je naše sjajnije... vidit ćemo uskoro tko će ostati samo na srebru...dzango wrote:Vi da imate više Srba, imali bi i bolju košarku.mutava baštarda wrote:Braćala wrote:vuksadinare wrote:
issa ti dragog..nasli se 'pravi' prigovarati o svojatanju..daj ne pricaj da ti se mnogi en smiju
mi smo za vas mala deca po tom pitanju...
cak ste i djokovica poceli da svojatate, dotle vasa bolest doseze...
Da imate više hrvata bilo bi više i medalja... jebga
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Ti si prva potegls seksualne aluzije. I naravno da si uvek u pravu.maggie13 wrote:samo se ti tjesi i posezi za sexualnim aluzijama kad znas da sam u pravu B-)dzango wrote:Kod mene ništa bez tri. Ti bi doduše dizala dve noge i ja bi morao svaki put da te kaznim.maggie13 wrote:bit ce ga ceka zena doma.i ti bi dizao dva da sam ti ja zena..jos bi pitao je li dobro.8-)dzango wrote:Odma digao tri prsta kada je osvojio medalju. Kakvo kurčevo hrvatstvo. Četnik 100%.max123 wrote:
picka posrbica..
Srbija ima evropske i svetske titule a vi imate kurac. I opet vam ništa bez Srba.mutava baštarda wrote:Imamo po srebro... s tim da je naše sjajnije... vidit ćemo uskoro tko će ostati samo na srebru...dzango wrote:Vi da imate više Srba, imali bi i bolju košarku.mutava baštarda wrote:Braćala wrote:vuksadinare wrote:
issa ti dragog..nasli se 'pravi' prigovarati o svojatanju..daj ne pricaj da ti se mnogi en smiju
Kao što sam znaš pričao sam o OI. Hr košarka se vraća...dzango wrote:Srbija ima evropske i svetske titule a vi imate kurac. I opet vam ništa bez Srba.mutava baštarda wrote:Imamo po srebro... s tim da je naše sjajnije... vidit ćemo uskoro tko će ostati samo na srebru...dzango wrote:Vi da imate više Srba, imali bi i bolju košarku.mutava baštarda wrote:Braćala wrote:
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
tebi sve ima veze sa sexom,pa i brak..manijak..8-) iako si se naucio da je zena uvijek u pravu,a to je pohvalno ;@dzango wrote:Ti si prva potegls seksualne aluzije. I naravno da si uvek u pravu.maggie13 wrote:samo se ti tjesi i posezi za sexualnim aluzijama kad znas da sam u pravu B-)dzango wrote:Kod mene ništa bez tri. Ti bi doduše dizala dve noge i ja bi morao svaki put da te kaznim.maggie13 wrote:bit ce ga ceka zena doma.i ti bi dizao dva da sam ti ja zena..jos bi pitao je li dobro.8-)dzango wrote:
Odma digao tri prsta kada je osvojio medalju. Kakvo kurčevo hrvatstvo. Četnik 100%.
2014-04-12
Baš lepo. Šteta samo što pored Šarića i Bogdanovića nemate još nekog Srbina.mutava baštarda wrote:Kao što sam znaš pričao sam o OI. Hr košarka se vraća...dzango wrote:Srbija ima evropske i svetske titule a vi imate kurac. I opet vam ništa bez Srba.mutava baštarda wrote:Imamo po srebro... s tim da je naše sjajnije... vidit ćemo uskoro tko će ostati samo na srebru...dzango wrote:Vi da imate više Srba, imali bi i bolju košarku.mutava baštarda wrote:
đango u ekstazi..cudnog li lika....znate gdje ej vasa prednost bila u kosarci..ne toliko u igracima nego u trenerima.....pad hrvatske kosarke je poceo novoselovim monopolom....sve se ulagalo u samo jedan klub cibonu...novosel je u kosarkaski savez postavljao vise podobne sebi nego strucne ljude...dokaz da srbija nije bila nista igracki bolja od hrvatske i talentiranija su osvojene medalje na sp i ep za kadete i juniore..nas najveci problem je bio struka u seniorskom kadruz..gdje se sve vrtjelo oko par imena odanih mirku novoselu a i politickih podobnih bilo kojoj vlasti ovisno o vremenu...gurala su se 'trenerska' imena poput repese i inih...za razliku od kosarke...vaterpolo,rukomet,nogomet je ipak koliko toliko ulagao u strucni kadar....
vuksadinare- Posts : 100318
2015-09-08
Page 8 of 14 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14
Similar topics
» SLAVIT ĆE SE DO DUGO U NOĆ Kosovo osvojilo prvu olimpijsku zlatnu medalju u povijesti!
» Još jedna medalja za Hrvatsku: Veslač Damir Martin osvojio srebrnu medalju u samcu
» Dan za pamcenje za hrvatsku atletiku.Filip Mihaljevic osvojio zlatnu medalju u bacanju kugle na EP u Minhenu
» Hrvat navijao za Srbiju protiv SAD
» Hrvat odlučio da igra za Srbiju
» Još jedna medalja za Hrvatsku: Veslač Damir Martin osvojio srebrnu medalju u samcu
» Dan za pamcenje za hrvatsku atletiku.Filip Mihaljevic osvojio zlatnu medalju u bacanju kugle na EP u Minhenu
» Hrvat navijao za Srbiju protiv SAD
» Hrvat odlučio da igra za Srbiju
Page 8 of 14