Jedinu olimpijsku medalju za Srbiju osvojio - Hrvat
Page 7 of 14
Page 7 of 14 • 1 ... 6, 7, 8 ... 10 ... 14
Re: Jedinu olimpijsku medalju za Srbiju osvojio - Hrvat
Pazi ovog frustriranog. On se buni a Megi se ne buni i smeška se u ćošku. O jebote.tre911 wrote:seljačinadzango wrote:Kod mene ništa bez tri. Ti bi doduše dizala dve noge i ja bi morao svaki put da te kaznim.maggie13 wrote:bit ce ga ceka zena doma.i ti bi dizao dva da sam ti ja zena..jos bi pitao je li dobro.8-)dzango wrote:Odma digao tri prsta kada je osvojio medalju. Kakvo kurčevo hrvatstvo. Četnik 100%.max123 wrote:
picka posrbica..
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
https://s20.postimg.io/u8f24kbel/Screenshot_1.jpghttps://s20.postimg.io/jmv6sk531/Screenshot_2.jpgBraćala wrote:michaellcmacha wrote:a prezime štefanek.... gde ste to iskopali... inače taj vaš je porijeklom iz Marije Bistrice....pizzon wrote:ima, ja znam 5 i 6, ivica, darko, damir, sve jna uspomene.michaellcmacha wrote:jeli bre kad ste počeli srbima hrvatska imena da dajete... jel prezimena su od prije.... ;)pizzon wrote:nisu trebali da je ih kriju, ali nisu morali ni da kenjaju-
znaju da ih smatramo majmunima,
mnogima su tetke i majke, 2 u 1 !
istini za volju vise ima ceski ili slovacki prizvuk, ali jbg. vi hrvati navikli da sve svojatate...
;)
2015-08-08
...a bracala ako bas hoces....sporedno ej to tko je ko..nego u biti radi se o tome..da se navija i kod vas i kod nas..da susjed/komsija osvoji sto manje medalja tj da ne bude bolji od nas....da se moze podjebavati i naslađivati
vuksadinare- Posts : 100318
2015-09-08
Ma ti Štefaneki stara srbijanska porodica...od kralja Stefana jasno
2014-04-15
samo se ti tjesi i posezi za sexualnim aluzijama kad znas da sam u pravu B-)dzango wrote:Kod mene ništa bez tri. Ti bi doduše dizala dve noge i ja bi morao svaki put da te kaznim.maggie13 wrote:bit ce ga ceka zena doma.i ti bi dizao dva da sam ti ja zena..jos bi pitao je li dobro.8-)dzango wrote:Odma digao tri prsta kada je osvojio medalju. Kakvo kurčevo hrvatstvo. Četnik 100%.max123 wrote:picka posrbica..dzango wrote:Ne vrеđajte čoveka. Kakav kurac Hrvat.
2014-04-12
vuksadinare wrote:...a bracala ako bas hoces....sporedno ej to tko je ko..nego u biti radi se o tome..da se navija i kod vas i kod nas..da susjed/komsija osvoji sto manje medalja tj da ne bude bolji od nas....da se moze podjebavati i naslađivati
mene boli kurac koliko cete osvojiti, bitno da za sada imamo dva zlata...
Guest- Guest
koja dva?Braćala wrote:vuksadinare wrote:...a bracala ako bas hoces....sporedno ej to tko je ko..nego u biti radi se o tome..da se navija i kod vas i kod nas..da susjed/komsija osvoji sto manje medalja tj da ne bude bolji od nas....da se moze podjebavati i naslađivati
2015-09-08
pusti ga..to je dokaz da sam pogodila ;))tre911 wrote:seljačinadzango wrote:Kod mene ništa bez tri. Ti bi doduše dizala dve noge i ja bi morao svaki put da te kaznim.maggie13 wrote:bit ce ga ceka zena doma.i ti bi dizao dva da sam ti ja zena..jos bi pitao je li dobro.8-)dzango wrote:Odma digao tri prsta kada je osvojio medalju. Kakvo kurčevo hrvatstvo. Četnik 100%.max123 wrote:
picka posrbica..
2014-04-12
eh i taj kralj im je neke pizdarije naknadno radio.... ;))) stjepan, stefan i tako to... te bio župan... te mu sad nedaju da je bio... te mu braća ostala katolici do smrti, te mu dva od tri sina ostali katolici do smrti... ;)n_razbojnik wrote:Ma ti Štefaneki stara srbijanska porodica...od kralja Stefana jasno
2015-08-08
vuksadinare wrote:koja dva?Braćala wrote:vuksadinare wrote:...a bracala ako bas hoces....sporedno ej to tko je ko..nego u biti radi se o tome..da se navija i kod vas i kod nas..da susjed/komsija osvoji sto manje medalja tj da ne bude bolji od nas....da se moze podjebavati i naslađivati
stefanek i keljmendi...
Guest- Guest
aha..i ti pricas o prisvajanju...Braćala wrote:vuksadinare wrote:koja dva?Braćala wrote:vuksadinare wrote:...a bracala ako bas hoces....sporedno ej to tko je ko..nego u biti radi se o tome..da se navija i kod vas i kod nas..da susjed/komsija osvoji sto manje medalja tj da ne bude bolji od nas....da se moze podjebavati i naslađivati
stefanek i keljmendi...
2015-09-08
vuksadinare wrote:aha..i ti pricas o prisvajanju...Braćala wrote:vuksadinare wrote:koja dva?Braćala wrote:vuksadinare wrote:...a bracala ako bas hoces....sporedno ej to tko je ko..nego u biti radi se o tome..da se navija i kod vas i kod nas..da susjed/komsija osvoji sto manje medalja tj da ne bude bolji od nas....da se moze podjebavati i naslađivati
stefanek i keljmendi...
sto je to prisvajanje, kosovo je srce srbije?
Guest- Guest
eto pravodobnog srbina....zna on da što je aqlbansko da je to i srpsko... ili obrnuto jebiga tko će ih skopčati...vuksadinare wrote:aha..i ti pricas o prisvajanju...Braćala wrote:vuksadinare wrote:koja dva?Braćala wrote:vuksadinare wrote:...a bracala ako bas hoces....sporedno ej to tko je ko..nego u biti radi se o tome..da se navija i kod vas i kod nas..da susjed/komsija osvoji sto manje medalja tj da ne bude bolji od nas....da se moze podjebavati i naslađivati
stefanek i keljmendi...
2015-08-08
davno ej to srce užeglo...presahnulo...Braćala wrote:vuksadinare wrote:aha..i ti pricas o prisvajanju...Braćala wrote:vuksadinare wrote:koja dva?Braćala wrote:
stefanek i keljmendi...
2015-09-08
a kosovari vaše cvetje...Braćala wrote:vuksadinare wrote:aha..i ti pricas o prisvajanju...Braćala wrote:vuksadinare wrote:koja dva?Braćala wrote:
stefanek i keljmendi...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
pa vi's kako se odmah odaju..samo trebas cekati..i to ne dugomichaellcmacha wrote:eto pravodobnog srbina....zna on da što je aqlbansko da je to i srpsko... ili obrnuto jebiga tko će ih skopčati...vuksadinare wrote:aha..i ti pricas o prisvajanju...Braćala wrote:vuksadinare wrote:koja dva?Braćala wrote:
stefanek i keljmendi...
2015-09-08
michaellcmacha wrote:a kosovari vaše cvetje...Braćala wrote:vuksadinare wrote:aha..i ti pricas o prisvajanju...Braćala wrote:vuksadinare wrote:
koja dva?
stefanek i keljmendi...
naravno, cuvamo bratsvo i jedinstvo kao zenicu oka svoga...
Guest- Guest
..braćala bute se zalili olimpijskom odboru da ej zlatna od keljmendi vasa?...
2015-09-08
pa čuvajte, ionako su rešili da vas preuzmu pod svoje... eno vas i premijer u svezi tog polako priprema... ;)Braćala wrote:michaellcmacha wrote:a kosovari vaše cvetje...Braćala wrote:vuksadinare wrote:aha..i ti pricas o prisvajanju...Braćala wrote:
stefanek i keljmendi...
naravno, cuvamo bratsvo i jedinstvo kao zenicu oka svoga...
2015-08-08
vuksadinare wrote:..braćala bute se zalili olimpijskom odboru da ej zlatna od keljmendi vasa?...
nema potrebe, dok tzv. republika kosovo nema stolicu u UN to znaci da je medalja nasa...
Guest- Guest
...ma ja...Braćala wrote:vuksadinare wrote:..braćala bute se zalili olimpijskom odboru da ej zlatna od keljmendi vasa?...
nema potrebe, dok tzv. republika kosovo nema stolicu u UN to znaci da je medalja nasa...
2015-09-08
Page 7 of 14 • 1 ... 6, 7, 8 ... 10 ... 14
Similar topics
» SLAVIT ĆE SE DO DUGO U NOĆ Kosovo osvojilo prvu olimpijsku zlatnu medalju u povijesti!
» Još jedna medalja za Hrvatsku: Veslač Damir Martin osvojio srebrnu medalju u samcu
» Dan za pamcenje za hrvatsku atletiku.Filip Mihaljevic osvojio zlatnu medalju u bacanju kugle na EP u Minhenu
» Hrvat navijao za Srbiju protiv SAD
» Hrvat odlučio da igra za Srbiju
» Još jedna medalja za Hrvatsku: Veslač Damir Martin osvojio srebrnu medalju u samcu
» Dan za pamcenje za hrvatsku atletiku.Filip Mihaljevic osvojio zlatnu medalju u bacanju kugle na EP u Minhenu
» Hrvat navijao za Srbiju protiv SAD
» Hrvat odlučio da igra za Srbiju
Page 7 of 14