Jedinu olimpijsku medalju za Srbiju osvojio - Hrvat
Page 6 of 14
Page 6 of 14 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14
Re: Jedinu olimpijsku medalju za Srbiju osvojio - Hrvat
bit ce ga ceka zena doma.i ti bi dizao dva da sam ti ja zena..jos bi pitao je li dobro.8-)dzango wrote:Odma digao tri prsta kada je osvojio medalju. Kakvo kurčevo hrvatstvo. Četnik 100%.max123 wrote:picka posrbica..dzango wrote:Ne vrеđajte čoveka. Kakav kurac Hrvat.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
...pa dokaz ti je tome i štefanek..koji ej svjestan svojih korijena..jer kad je bio ove godine na turniru u zagrebu...prakticno ej govorio...'dosao sam kuci...sve je super ovdje...'..a onda kad se trebalo vratiti u srbiju valjda mu ej kliker u glavi opet proradio i shvatio da ej rekao rijec previse otrcao je srpskim medijima i izrecitirao..da on nije hrvat....da mu je srbija jedini dom..da on u hrvatsku dolazi samo kao sportas....i sad tu dolazimo do onog....da lik mozda zeli na dvije stolice sjediti...ali da je cvrsce bolje biti vezan uz srpsku stolicu..jer nikad ne znas...mozda po noci kakav kamen ili bombica doletitre911 wrote:Pa malo je gadljivo ali jebiga kad dođu vile pred oči nagon za preživljavanje čuda čini kod mentalno slabijih ljudi trako da i ne treba zamjerati previše. Oni su sami sebi kazna kad frtutma prođe i sjete se svog kukavičluka.vuksadinare wrote:pizdek....ima takvih...pricao mi ejdan izbjegli hrvat iz vojvođanskog dijela srijema....kad onomad '91 banuse seseljevci u hrvatsko selo...i poceli maltretirati hrvate..kaze on..istrcao jedan njegov susjed hrvat..i zena mu....pred seseljevce urlicuci 'mi smo srbi srbi...ono su ustase'..ali svejedno strah te bilo sramno ej da se odrices identiteta...sto bi netko rekao..'bolje izgubit kucu,imanje ali obraz ne'tre911 wrote:Što je da je, no preživio ne bi da se izjašnjavao Hrvatom to je zicer.vuksadinare wrote:zagorje,...prigorje...ima zagoraca koji su poslije '45-te kolonizirali slavoniju i vojvodinu....bunjevac nije jer bunjevci takva prezimena nemaju..tipa štefanek...michaellcmacha wrote:
a prezime štefanek.... gde ste to iskopali... inače taj vaš je porijeklom iz Marije Bistrice....
vuksadinare- Posts : 100319
2015-09-08
horni uopće nije bitno što su i tko su, kao što nije bitno ni za tog Davora... poanta je u napadnom naglašavanju tko si i što si, a da te nitko nije ni pitao za to... ali njemu nije za zamjeriti niti uopćr tko ima pravo mu išta zamjerati, bar je to moj stav.... bolje se spomenuti onog klošara šerbedžije koji eto ne zna što se odvija odnosno događa u Kninu 05.08. svake godine, ali iako ga nitko nije pitao što sluša a što ne sluša, dosjetio se da on ne sluša thompsona.... trebalo bi njega pitati da se eksplicitno i izravno i nedvosmisleno izjasni čiji je on glumac i kad i ako predstavlja kroz svoj angažman, koga konkretno...Starhemberg wrote:Odakle su Sanja Jovanović i Miloš Milošević? :) Šalu na stranu, vrlo glupo i neprofesionalno od indexa, ovim su se srozali na nivo jednog Informera, a dublje od toga teško da ide...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
michaellcmacha wrote:a prezime štefanek.... gde ste to iskopali... inače taj vaš je porijeklom iz Marije Bistrice....pizzon wrote:ima, ja znam 5 i 6, ivica, darko, damir, sve jna uspomene.michaellcmacha wrote:jeli bre kad ste počeli srbima hrvatska imena da dajete... jel prezimena su od prije.... ;)pizzon wrote:nisu trebali da je ih kriju, ali nisu morali ni da kenjaju-
znaju da ih smatramo majmunima,
mnogima su tetke i majke, 2 u 1 !
istini za volju vise ima ceski ili slovacki prizvuk, ali jbg. vi hrvati navikli da sve svojatate...
Guest- Guest
tre911 wrote:Što je da je, no preživio ne bi da se izjašnjavao Hrvatom to je zicer.vuksadinare wrote:zagorje,...prigorje...ima zagoraca koji su poslije '45-te kolonizirali slavoniju i vojvodinu....bunjevac nije jer bunjevci takva prezimena nemaju..tipa štefanek...michaellcmacha wrote:a prezime štefanek.... gde ste to iskopali... inače taj vaš je porijeklom iz Marije Bistrice....pizzon wrote:ima, ja znam 5 i 6, ivica, darko, damir, sve jna uspomene.michaellcmacha wrote:
jeli bre kad ste počeli srbima hrvatska imena da dajete... jel prezimena su od prije.... ;)
ne plasi se, ta nismo mi hrvati...
Guest- Guest
Starhemberg wrote:Odakle su Sanja Jovanović i Miloš Milošević? :) Šalu na stranu, vrlo glupo i neprofesionalno od indexa, ovim su se srozali na nivo jednog Informera, a dublje od toga teško da ide...
dario saric, bojan bogdanovic i najveci hrvatski kosarkas (a mozda i sportsita svih vremena) drazen petrovic...
da ne govorimo kako su vedete poput miladina prse, milana rapajica i boska balabana predvodile vatrene...
Guest- Guest
issa ti dragog..nasli se 'pravi' prigovarati o svojatanju..daj ne pricaj da ti se mnogi en smijuBraćala wrote:michaellcmacha wrote:a prezime štefanek.... gde ste to iskopali... inače taj vaš je porijeklom iz Marije Bistrice....pizzon wrote:ima, ja znam 5 i 6, ivica, darko, damir, sve jna uspomene.michaellcmacha wrote:jeli bre kad ste počeli srbima hrvatska imena da dajete... jel prezimena su od prije.... ;)pizzon wrote:nisu trebali da je ih kriju, ali nisu morali ni da kenjaju-
znaju da ih smatramo majmunima,
mnogima su tetke i majke, 2 u 1 !
istini za volju vise ima ceski ili slovacki prizvuk, ali jbg. vi hrvati navikli da sve svojatate...
2015-09-08
maggie13 wrote:bit ce ga ceka zena doma.i ti bi dizao dva da sam ti ja zena..jos bi pitao je li dobro.8-)dzango wrote:Odma digao tri prsta kada je osvojio medalju. Kakvo kurčevo hrvatstvo. Četnik 100%.max123 wrote:picka posrbica..dzango wrote:Ne vrеđajte čoveka. Kakav kurac Hrvat.
svaka tebi cast, ali da si mi zena-ti bi bila sta ti je volja, ja bih bio sta mi je volja...
Guest- Guest
vuksadinare wrote:
issa ti dragog..nasli se 'pravi' prigovarati o svojatanju..daj ne pricaj da ti se mnogi en smiju
mi smo za vas mala deca po tom pitanju...
cak ste i djokovica poceli da svojatate, dotle vasa bolest doseze...
Guest- Guest
...mi nismo uopce svojatali djokovica kao i ovog stefaneka....jesmo li rekli da ej osvojio medalju ili turnir za hrvatsku?..nismo....samo smo rekli hrvat donio zlato za srbiju..kao sto je pejcicka srpkinja proslu olimpijadu donjela medalju za hrvatsku..u cem je problem?Braćala wrote:vuksadinare wrote:
issa ti dragog..nasli se 'pravi' prigovarati o svojatanju..daj ne pricaj da ti se mnogi en smiju
2015-09-08
Braćala wrote:vuksadinare wrote:
Da imate više hrvata bilo bi više i medalja... jebga
Last edited by mutava baštarda on 17/8/2016, 11:11; edited 1 time in total
vuksadinare wrote:
...mi nismo uopce svojatali djokovica kao i ovog stefaneka....jesmo li rekli da ej osvojio medalju ili turnir za hrvatsku?..nismo....samo smo rekli hrvat donio zlato za srbiju..kao sto je pejcicka srpkinja proslu olimpijadu donjela medalju za hrvatsku..u cem je problem?
a sta je, ako nije svojatanje?
Guest- Guest
da ti pojasnim slabo ti to ide.....medalja se pise srbiji ne hrvatskoj..da nesto svojatamo onda bi pisali stefanek osvojio medalju za hrvatsku...Braćala wrote:vuksadinare wrote:
...mi nismo uopce svojatali djokovica kao i ovog stefaneka....jesmo li rekli da ej osvojio medalju ili turnir za hrvatsku?..nismo....samo smo rekli hrvat donio zlato za srbiju..kao sto je pejcicka srpkinja proslu olimpijadu donjela medalju za hrvatsku..u cem je problem?
2015-09-08
Kod mene ništa bez tri. Ti bi doduše dizala dve noge i ja bi morao svaki put da te kaznim.maggie13 wrote:bit ce ga ceka zena doma.i ti bi dizao dva da sam ti ja zena..jos bi pitao je li dobro.8-)dzango wrote:Odma digao tri prsta kada je osvojio medalju. Kakvo kurčevo hrvatstvo. Četnik 100%.max123 wrote:picka posrbica..dzango wrote:Ne vrеđajte čoveka. Kakav kurac Hrvat.
seljačinadzango wrote:Kod mene ništa bez tri. Ti bi doduše dizala dve noge i ja bi morao svaki put da te kaznim.maggie13 wrote:bit ce ga ceka zena doma.i ti bi dizao dva da sam ti ja zena..jos bi pitao je li dobro.8-)dzango wrote:Odma digao tri prsta kada je osvojio medalju. Kakvo kurčevo hrvatstvo. Četnik 100%.max123 wrote:picka posrbica..dzango wrote:Ne vrеđajte čoveka. Kakav kurac Hrvat.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:da ti pojasnim slabo ti to ide.....medalja se pise srbiji ne hrvatskoj..da nesto svojatamo onda bi pisali stefanek osvojio medalju za hrvatsku...Braćala wrote:vuksadinare wrote:
tu pricu prodajte nekome drugom, dugo znamo se...
kada je pejcicka osvojila medalju, u srbiji se niko nije bavio time da li je ona sprkinja ili hrvatica. o sanji jovanovic i ostalima da ne govorimo...
Guest- Guest
..plus napisali bi hrvatski sportašvuksadinare wrote:da ti pojasnim slabo ti to ide.....medalja se pise srbiji ne hrvatskoj..da nesto svojatamo onda bi pisali stefanek osvojio medalju za hrvatsku...Braćala wrote:vuksadinare wrote:
2015-09-08
Vi da imate više Srba, imali bi i bolju košarku.mutava baštarda wrote:Braćala wrote:vuksadinare wrote:
tre911 wrote:seljačinadzango wrote:Kod mene ništa bez tri. Ti bi doduše dizala dve noge i ja bi morao svaki put da te kaznim.maggie13 wrote:bit ce ga ceka zena doma.i ti bi dizao dva da sam ti ja zena..jos bi pitao je li dobro.8-)dzango wrote:Odma digao tri prsta kada je osvojio medalju. Kakvo kurčevo hrvatstvo. Četnik 100%.max123 wrote:
picka posrbica..
sto koristi svoje bracno pravo i izvrsava svoje bracne duznosti?
e moji hrvati, stvarno ste pedercine...
Guest- Guest
dzango wrote:Vi da imate više Srba, imali bi i bolju košarku.mutava baštarda wrote:Braćala wrote:vuksadinare wrote:
Guest- Guest
Pazi ovog frustriranog. On se buni a Megi se ne buni i smeška se u ćošku. O jebote.tre911 wrote:seljačinadzango wrote:Kod mene ništa bez tri. Ti bi doduše dizala dve noge i ja bi morao svaki put da te kaznim.maggie13 wrote:bit ce ga ceka zena doma.i ti bi dizao dva da sam ti ja zena..jos bi pitao je li dobro.8-)dzango wrote:Odma digao tri prsta kada je osvojio medalju. Kakvo kurčevo hrvatstvo. Četnik 100%.max123 wrote:
picka posrbica..
Page 6 of 14 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14
Similar topics
» SLAVIT ĆE SE DO DUGO U NOĆ Kosovo osvojilo prvu olimpijsku zlatnu medalju u povijesti!
» Još jedna medalja za Hrvatsku: Veslač Damir Martin osvojio srebrnu medalju u samcu
» Dan za pamcenje za hrvatsku atletiku.Filip Mihaljevic osvojio zlatnu medalju u bacanju kugle na EP u Minhenu
» Hrvat navijao za Srbiju protiv SAD
» Hrvat odlučio da igra za Srbiju
» Još jedna medalja za Hrvatsku: Veslač Damir Martin osvojio srebrnu medalju u samcu
» Dan za pamcenje za hrvatsku atletiku.Filip Mihaljevic osvojio zlatnu medalju u bacanju kugle na EP u Minhenu
» Hrvat navijao za Srbiju protiv SAD
» Hrvat odlučio da igra za Srbiju
Page 6 of 14