Kod brata Rusa nema za đabe MIG-ova..
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Kod brata Rusa nema za đabe MIG-ova..
nego šta nego da ga otmete... a da ga pitate lepo kolko bi njegove usluge koštale i tako to...pizzon wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Serbinho-3 wrote:Nisu se Srbi zaleteli na Vukovar, kako je vasa HDZ propaganda ispirala mozak, vec da deblokira JNA kasarnu, koju su vasi vizionari svetle buducnosti blokirali.
Kasnije su udarili na JNA u Vukovaru valjda, koji je Tudjman zrtvovao, radi intervencije Zapada.
Imas na youtube kako Sljivancanin zove na kafu glavnog HR vojske, ali nije smeo doci.
Sljivancanin kasnije osudjen za Ovcaru, jer nije cuvao HR ranjene, koje su ubili pripadnici paravojnih trupa.
JNA se odmah povukla.
Je JNA se odmah povukla...nakon sto od grada nije ostalo kamen na kamenu i nakon sto je ista isti osvojila. Daj me najme.
el si ti neki inzenjer masinstva, ili neka aviatika,
vidim danima ne mozes da mi se odvojis od moga miga )
da te otmemo za nasu aviatiku ):)
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
mogli bi i kojeg sportaša da privučete k sebi, samo treba coltati... a ne otimati....
2015-08-08
Maxo, ovi da nisu blokirali JNA kasarnu, nista se ne bi desilo.
Nisu im dali da se povuku, vec su imali ko zna kakve uslove.
Naravno, to kod vas nece reci, vec o Veliko Srpskoj agresiji na HR.
JNA je vec imala dva napada u Bosni prilikom povlacenja i onaj u Bjelovaru valjda, tako da su ovi iz Vukovara izvukli najtanji stapic kroz ove HDZ vizionare, sto su doneli srecu i blagostanje.
JNA je valjda, taj detalj ne znam, napadnuta u Vukovaru i sravnili su sve kompletno.
Neki pricaju lovacke price, Yoda, dok na youtube ima sve da se vidi.
Blokiranje JNA kasarni, koje trebaju da se povuku, svakako se ne radi.
Ovcara, JNA se povukla, paravojne brze bolje zauzele kontrolu i zatim likvidirali doticne iz bolnice.
Niko u HR nije rekao ko je naredio blokiranje te kasarne, od cega je sve i krenulo.
Nisu im dali da se povuku, vec su imali ko zna kakve uslove.
Naravno, to kod vas nece reci, vec o Veliko Srpskoj agresiji na HR.
JNA je vec imala dva napada u Bosni prilikom povlacenja i onaj u Bjelovaru valjda, tako da su ovi iz Vukovara izvukli najtanji stapic kroz ove HDZ vizionare, sto su doneli srecu i blagostanje.
JNA je valjda, taj detalj ne znam, napadnuta u Vukovaru i sravnili su sve kompletno.
Neki pricaju lovacke price, Yoda, dok na youtube ima sve da se vidi.
Blokiranje JNA kasarni, koje trebaju da se povuku, svakako se ne radi.
Ovcara, JNA se povukla, paravojne brze bolje zauzele kontrolu i zatim likvidirali doticne iz bolnice.
Niko u HR nije rekao ko je naredio blokiranje te kasarne, od cega je sve i krenulo.
Serbinho-3- Posts : 27689
2014-08-25
Marsovci su napadali Hrvatsku.
To ti je ta prica.
To ti je ta prica.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
michaellcmacha wrote:nego šta nego da ga otmete... a da ga pitate lepo kolko bi njegove usluge koštale i tako to...pizzon wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Serbinho-3 wrote:Nisu se Srbi zaleteli na Vukovar, kako je vasa HDZ propaganda ispirala mozak, vec da deblokira JNA kasarnu, koju su vasi vizionari svetle buducnosti blokirali.
Kasnije su udarili na JNA u Vukovaru valjda, koji je Tudjman zrtvovao, radi intervencije Zapada.
Imas na youtube kako Sljivancanin zove na kafu glavnog HR vojske, ali nije smeo doci.
Sljivancanin kasnije osudjen za Ovcaru, jer nije cuvao HR ranjene, koje su ubili pripadnici paravojnih trupa.
JNA se odmah povukla.
Je JNA se odmah povukla...nakon sto od grada nije ostalo kamen na kamenu i nakon sto je ista isti osvojila. Daj me najme.
el si ti neki inzenjer masinstva, ili neka aviatika,
vidim danima ne mozes da mi se odvojis od moga miga )
da te otmemo za nasu aviatiku ):)
ako je pravi znalac, neka se javi zorani, ona je valjda ministar saobracaja.
ako je pravi, vucic ga ne bi odbio, da radi kao profelionalac kod utve, recimo.
ili na aerodromu, sta znam.
Guest- Guest
Šta se tice ovih migova : stariji avioni , dimi im zada , lako ih je uhvatit na radaru i skinit iz nekog modernijeg PZOa ....dakle za upad u druge clanice koje imaju neki pristojan PZO to nije ....zatim to su avioni puno veceg dometa nego šta je Srbija tj u Jugi su bili kruna avijacije pa ono Talijani upadnu ovi su kruna lovacke avijacije koja sa mig 21 to brani a za Srbiju ...cuj oni dok se dignu , upale motore , potroši goriva i kurzu i taman kad uzleti vec je na granici.
Ono uglavnom air policing i tako to više nego stvarno vojno nešto a sad šta ce kako ce , oce li uzet na remont koji da održe tu air policing avijaciju .....nije to tu nešto ni bitno možda je više bitnije sam taj cin tj vojna suradnja sa Rusijom a kao oce u EU .....malo nelogicno jelte.
Ono uglavnom air policing i tako to više nego stvarno vojno nešto a sad šta ce kako ce , oce li uzet na remont koji da održe tu air policing avijaciju .....nije to tu nešto ni bitno možda je više bitnije sam taj cin tj vojna suradnja sa Rusijom a kao oce u EU .....malo nelogicno jelte.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
2014-04-14
RayMabus wrote:Šta se tice ovih migova : stariji avioni , dimi im zada , lako ih je uhvatit na radaru i skinit iz nekog modernijeg PZOa ....
Ne dimi na vecim brzinama.
Po meni ce to jednog dana postati kao sa putnickim avionima, koje vise niko i ne kupuje, tj. retko.
Ako neko kupi, avion posle 10 godina, vrlo verovatno da vise nece biti moderan i izgubio si veliki novac a okolo tebe, vozaju aktuelne na trzistu.
Onda uzimaju na lease od gomile kompanija, koje uglavnom zbog poreza se nalaze u Irskoj.
Znaci, uzmes od kompanije na leasing 15 migova 29, koristis dok treba i imas novac, kada nema, vratis i cao djaci.
Srbija nema uslova da poseduje veci broj migova, sukhoja ili nekog drugog brenda, dok za privatnu kompaniju da modernizuje 29-ke sa isteklim resursima nije nista i da iste uposli opet i uzima novac.
Serbinho-3- Posts : 27689
2014-08-25
nema para? a onda se spremite za drugu turu uranijuma,uskoro
2014-04-14
2014-04-14
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Vučić : Sve nam je đabe ako nema ljudi
» - Ubij Hrvata da Šiptar nema brata-
» Đabe su krečili
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» - Ubij Hrvata da Šiptar nema brata-
» Đabe su krečili
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
Page 4 of 4