UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 44 of 50
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)
ok, kod mene je sad bolje.. sastanak završio.. zapravo nemam toliki pad pa nije bilo sramoćenja i nekog 'špotanja' posebnog.. aleluja.
Dobro Jutro!
Danas i sutra popodne pa 3 dana slobodna...vrijeme je napokon lijepo,u srijedu idem u shopping tražit torbu i hlače i morala bih vidjet neku haljinu za rodj. party...za vikend počinjemo sa uređivanjem vrta...jucer smo naručili stol i klupice u jednom....
Danas i sutra popodne pa 3 dana slobodna...vrijeme je napokon lijepo,u srijedu idem u shopping tražit torbu i hlače i morala bih vidjet neku haljinu za rodj. party...za vikend počinjemo sa uređivanjem vrta...jucer smo naručili stol i klupice u jednom....
Guest- Guest
ne razumijem osobe koje izgledaju ko gejevi, a to nisu
dali netko tko je imao pramenove zna koliko to otprilike kosta?
Guest- Guest
tko je sad obojio svadbu u topaz akvamarin?
e sjetio sam se itachievih rijeci, jel ima dana kad mislis, ako se budem ovako ponio ili tako i tako napravio, takav sam covjek u biti.
e sjetio sam se itachievih rijeci, jel ima dana kad mislis, ako se budem ovako ponio ili tako i tako napravio, takav sam covjek u biti.
danas odmor osjecam se katastrofa
ne znam jel to proljece mene tako udari, ali u ovo vrijeme se osjecam najgore...
shreka cu gledati i spavati cijeli dan
ne znam jel to proljece mene tako udari, ali u ovo vrijeme se osjecam najgore...
shreka cu gledati i spavati cijeli dan
Guest- Guest
kic wrote:notice me senpai
što je, opet neka egistencijalna kriza ?
iskreno nisam siguran na što točno misliš
meni je više ostalo u pamćenju ono o trenutku smrti kada se sprda sa ribama :^^
jel na ovo misliš ?
teško je filozofski razraditi ovo s obzirom na činjenicu da je on mogao utjecati na percepciju svijeta i slati ih u *svijet bolnih iluzija*
također na kraju je evoluirao do razine da je mogao mijenjati ono što mi i on i svi vide kao jedinu stvarnost
Guest- Guest
mislim da imam svog favorita
pjesmu isto volim, doduše s njegovim glasom mi je još bolja!
najbolji mi je massimo kako je prokomentirao na samom kraju s kolegama - koji zgodan čovjek jeebote, baš je ono muškarac :D i ova na kraju - ima ooono, frajer
pjesmu isto volim, doduše s njegovim glasom mi je još bolja!
najbolji mi je massimo kako je prokomentirao na samom kraju s kolegama - koji zgodan čovjek jeebote, baš je ono muškarac :D i ova na kraju - ima ooono, frajer
nisam mislio baš na tu (btw mogao si naći sitnija slova e) već na ono što je rekao Kisameu jednom:M3tzTli wrote:kic wrote:notice me senpai
što je, opet neka egistencijalna kriza ?
iskreno nisam siguran na što točno misliš
meni je više ostalo u pamćenju ono o trenutku smrti kada se sprda sa ribama :^^
jel na ovo misliš ?
teško je filozofski razraditi ovo s obzirom na činjenicu da je on mogao utjecati na percepciju svijeta i slati ih u *svijet bolnih iluzija*
također na kraju je evoluirao do razine da je mogao mijenjati ono što mi i on i svi vide kao jedinu stvarnost
Pa to je to sa ribama, samo rečenica ispred, we are humans, not fishes :^^
Govorio je o tome jesmo li spremni umrijeti za svoje ideale, dati život za greater good
također i nešto otprilike kao i kad se svi moji punti zbroje
Samo na kraju puta možemo napraviti računicu (Sv Petar) , jer i do samog kraja imamo priliku nešto promijeniti/učiniti , bilo to neznatno ili nešto veliko u njegovom stilu
Kishimoto je dosta koketirao sa kršćanstvom (najviše izraženo kod Nagata i Itachia ,povremeno i ova druga 2 navedena) ali i nihilizmom Tobija/Madare
Govorio je o tome jesmo li spremni umrijeti za svoje ideale, dati život za greater good
također i nešto otprilike kao i kad se svi moji punti zbroje
Samo na kraju puta možemo napraviti računicu (Sv Petar) , jer i do samog kraja imamo priliku nešto promijeniti/učiniti , bilo to neznatno ili nešto veliko u njegovom stilu
Kishimoto je dosta koketirao sa kršćanstvom (najviše izraženo kod Nagata i Itachia ,povremeno i ova druga 2 navedena) ali i nihilizmom Tobija/Madare
Guest- Guest
upravo to, umiranje s osmijehom ono je što osvaja, puritanizmu bilo kojeg doba upravi fali ta životna radost i osmijeh na licu, ono što je kršćanstvo imalo na početku između ostalog, sve reformacije su poslije bile suviše ozbiljne i zbog toga osuđene na umiranje iznutra..
računica se uvijek može popraviti dum spiro spero, ali mislim da postoje trenuci kad možeš zastati i vidjeti kakav si u biti jer u pod pritiskom moderne kulture stalno sanjaš nekog drugog sebe, bogatijeg, popularnijeg, anegdotalnog, a takav lifestyle nikog neće ostaviti s osmijehom na licu na kraju života.
računica se uvijek može popraviti dum spiro spero, ali mislim da postoje trenuci kad možeš zastati i vidjeti kakav si u biti jer u pod pritiskom moderne kulture stalno sanjaš nekog drugog sebe, bogatijeg, popularnijeg, anegdotalnog, a takav lifestyle nikog neće ostaviti s osmijehom na licu na kraju života.
Opet smo poceli previse analizirati narda i sageja na hardkoo fan intelektualnoj razini ^^ Nesto sto nitko ne radi ^^
Nego koliko sam shvatio trazis moj blagoslov za suicid nakon sto das sav svoj imetak nekome koga ces random izabrati
Nego koliko sam shvatio trazis moj blagoslov za suicid nakon sto das sav svoj imetak nekome koga ces random izabrati
Guest- Guest
učiniti ćeš to bez moga blagoslova ??
onda proklet bio :srednji:
onda proklet bio :srednji:
Guest- Guest
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Similar topics
» UUOT! (upravo u ovom trenutku)