UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 14 of 50
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)
kontrolirali su tekmi +10 cijelo vrijeme, i na kraju spašavali produžetke, DESI SE
Modra ne troši pare
Sutra idem sa kolegicom iz srednje na kavu! Nakon par mj. Bas mi je nekako drago i veselim se tome. Ona je jedina onako nista ne forsira, sve shvaća, živi svoj život. Takvi mi ljudi bas pasu.
Eto prije toga idem na faks B-)
Onda kod doktorice pa se naručiti neurologu.
Sutra idem sa kolegicom iz srednje na kavu! Nakon par mj. Bas mi je nekako drago i veselim se tome. Ona je jedina onako nista ne forsira, sve shvaća, živi svoj život. Takvi mi ljudi bas pasu.
Eto prije toga idem na faks B-)
Onda kod doktorice pa se naručiti neurologu.
Guest- Guest
kic wrote:kontrolirali su tekmi +10 cijelo vrijeme, i na kraju spašavali produžetke, DESI SE
Mora da su lag-ali ....
samo se ti tješi, no NIKADA se to nije još dogodilo , nadam se da si ponosan što ti klub ispisuje povijest
Guest- Guest
Ja sam sad gladna i jede mi se
A danas sam se bas ok hranila...
Danas sam mengu trebala dobit međutim njoj ni traga. Bitno da su mi ove dvije MALE Sisice ko bombe...
A danas sam se bas ok hranila...
Danas sam mengu trebala dobit međutim njoj ni traga. Bitno da su mi ove dvije MALE Sisice ko bombe...
Guest- Guest
Joj sta je s tom pomrčinom sunca sutra sad koj klinac. Kao da se ne smije biti vani, gledati u njega. Blablabla... Od 9 do 12...
A ja bas u to vrijeme moram biti vani i Morat cu malo proučit. :/
Ovo je druga pomrčina u mom zivtu
A ja bas u to vrijeme moram biti vani i Morat cu malo proučit. :/
Ovo je druga pomrčina u mom zivtu
Guest- Guest
Ajme glava me ubija danas! I tako sam iscrpljena.... Ajme.
Mislim sigurno cu u kom trenutku pogledat u sunce, doduše blješti u mene htjela ne htjela kad sam u autobusu...
Mislim sigurno cu u kom trenutku pogledat u sunce, doduše blješti u mene htjela ne htjela kad sam u autobusu...
Guest- Guest
Mozda ćete mislit da sam glupa ali zašto je to štetno po vid?
Guest- Guest
pa pišu povijest, uvijek, ove sezone su kao prvi zaposlili ženu za asistenta.. ne bi bilo čudno ni da postane head coach jednog dana, eto kako je to velik klub.M3tzTli wrote:kic wrote:kontrolirali su tekmi +10 cijelo vrijeme, i na kraju spašavali produžetke, DESI SE
Mora da su lag-ali ....
samo se ti tješi, no NIKADA se to nije još dogodilo , nadam se da si ponosan što ti klub ispisuje povijest
Ah da..jos jedsn negativni rekord
Nikakvo cudo ...koji normalan covjek bi radio tamo...toliko su ocajni da su zenu zaposlili
Ah kuzim spursi predstavljaju tvoje neostvarene zelje...u ovom slucaju zena i uspjeh
Nikakvo cudo ...koji normalan covjek bi radio tamo...toliko su ocajni da su zenu zaposlili
Ah kuzim spursi predstavljaju tvoje neostvarene zelje...u ovom slucaju zena i uspjeh
Guest- Guest
razočaran sam oče, mislio sam da ćeš nešto komentirati u stilu da se žene mogu osjećati sigurno u svlačionici s tipovima kao što je T.D. :^^M3tzTli wrote:Ah da..jos jedsn negativni rekord
Pa svi znaju da je duncan gej...a ne volim se ponavljati ..svi znaju da ste iste spolne orijentacije
Guest- Guest
Dobar jutar,novi radni dan...
Mici,der super Schurke....:p
Mici,der super Schurke....:p
Guest- Guest
Danas prva,pa lajsanje po gradu jer moram u 7 opet ici zatvoriti...tako je to sa ispomocima.....
Guest- Guest
Danas mi se neda nista. Nemam pojma sto bi gdje i kako. Umorna sam i nenaspavana. :(
Fali mi Paolo i jedva čekam da dođe s posla. Uskoro nam je godina i 7 mjeseci. A vrijeme leti kao ludo.
Fali mi Paolo i jedva čekam da dođe s posla. Uskoro nam je godina i 7 mjeseci. A vrijeme leti kao ludo.
Guest- Guest
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
Similar topics
» UUOT! (upravo u ovom trenutku)