ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pobili gotovo cijelu redakciju i zaurlali uglas: Osvetili smo Proroka

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Pobili gotovo cijelu redakciju i zaurlali uglas: Osvetili smo Proroka - Page 2 Empty Re: Pobili gotovo cijelu redakciju i zaurlali uglas: Osvetili smo Proroka

Post by Avatar 25/2/2015, 03:25

Trinity wrote:
nity wrote:Ništa on ne zagovara, pogotovo ne ovo što ti kažeš.
Samo kaže da ne možeš nekoga vrijeđati do besvijesti, obije ti se to o glavu. Doslovno.
Lažno i licemjerno je podržavati ove "karikaturiste", koji su na piku imali samo određene skupine,
dok se za crtanje karikatura na račun "zaštićenih" dobivao otkaz.

Ti si sigurno kupovala i čitala sve Charlie hebdo zadnjih deset godina jer ne bi u suprotnom slične gluposti izjavljivala.
Ukoliko nisi znala karikaturisti u Charlie hebdo su ismijavali sve religije ne samo Islam. Ismijavali su i židove i katolike, al' činjenice tebe ne zanimaju jel'?
Da, ismijavaju i katolike, ali mi smo, eto , civilizirani pa šutimo dok seru po našim svetinjama.
Za ismijavanje Židova se u Charliju dobije otkaz. To su činjenice.

Nitko nije nikad dobio otkaz zbog ismijavanja Židova u Charlie Hebdo , to je u tebi usađena laž iz sumnjivih izvora.. Dokaži mi suprotno, izvoli... 

Dakle, pravdaš ubijanje nevinih ljudi zbog par crteža, fino, zapraf fina si mi ti vjernica. Ni u Isusa ne vjeruješ jer nije On nikad tražio odmazdu ili osvetu, ali možda bolje od mene poznaješ novi zavjet. 

Za kraj, nisam vegan nego vegetarijanac, a što bi se ti u to razumjela, ionako karikaturisti i životinje nemaju pravo živjeti, jel' tako!  :^0

2014-04-13

Back to top Go down

Pobili gotovo cijelu redakciju i zaurlali uglas: Osvetili smo Proroka - Page 2 Empty Re: Pobili gotovo cijelu redakciju i zaurlali uglas: Osvetili smo Proroka

Post by Trinity 25/2/2015, 16:40

Avatar wrote:Nitko nije nikad dobio otkaz zbog ismijavanja Židova u Charlie Hebdo , to je u tebi usađena laž iz sumnjivih izvora.. Dokaži mi suprotno, izvoli... 

Kasniš dobrano, ta tema je prožvakana. Ne da mi se tražiti po starim postovima.

Dakle, pravdaš ubijanje nevinih ljudi zbog par crteža, fino, zapraf fina si mi ti vjernica. Ni u Isusa ne vjeruješ jer nije On nikad tražio odmazdu ili osvetu, ali možda bolje od mene poznaješ novi zavjet. 
Joj, još jedan pismoznanac i najpravovjerniji vjernik. :^0 

Za kraj, nisam vegan nego vegetarijanac, a što bi se ti u to razumjela, ionako karikaturisti i životinje nemaju pravo živjeti, jel' tako!  Pobili gotovo cijelu redakciju i zaurlali uglas: Osvetili smo Proroka - Page 2 204824722

A što nisi odmah rekao da si vegetarijanac ?! Moja duboka isprika !
I ne podmeći bezobrazno.
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Avatar 4/3/2015, 02:34

Ne kasnim, mislim da si zamijenila forume, ni sama više znaš di pišeš. Ali ovdje ta tema nije nikad bila prožvakana kako ti kažeš. 
Probaj, potraži i dokaži.... :P

Joj, još jedan pismoznanac i najpravovjerniji vjernik. :^0

Pa nema problema, najdi mi u novom Zavjetu gdje se poziva ubijanje ljudi zbog bogohuljenja....ajde, potrudi se! 

Nadalje:  "Samo kažem da ne možeš nekoga vrijeđati do besvijesti, obije ti se to o glavu. Doslovno." 
Znači da pravdaš ubijanje ljudi zbog samo par crteža, kao da su crteži izravna prijetnja opstanku ljudskom biću...

Opet citiram.... "Lažno i licemjerno je podržavati ove "karikaturiste", koji su na piku imali samo određene skupine,
dok se za crtanje karikatura na račun "zaštićenih" dobivao otkaz."
Istina je sasvim suprotna tvojim tvrdnjama ničim osnovanim, jer su u Charlie Hebdo ismijavali i Židove i Muslimane i Katolike, čak i Budiste. Ovom izjavom svima pokazuješ opće neznanje o listu, ujedno i svoju sklonost teorijama zavjere...

Vidi
š i sama, hraniti se mesom ne znači automatski biti pametan, jedno sa drugim nema veze, štoviše, hraniti se mesom utječe negativno na rad mozga, dobar si primjer toga, očito. 
Noć  :x

2014-04-13

Back to top Go down

Post by Trinity 7/3/2015, 07:12

Tvoj upis nema veze s vezom, s mozgom još manje.
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Avatar 8/3/2015, 05:15

Trinity wrote:Tvoj upis nema veze s vezom, s mozgom još manje.

M'da...itekako ima veze. 

Tvrdila si da oni koji u Charlie hebdo ismijavaju "određenu i zaštićenu skupinu" dobivaju otkaz, pitao sam te da nam tvoju tvrdnju potkrijepiš valjanim dokazima, a ti si mi odgovorila da moj upis nema veze sa vezom. 
Sve pet, samo nastavi ovako...
Da podsjetim slučajne čitatelje, karikaturisti iz Charlie Hebdo su ismijavili sve religije svijeta, ne samo Islam i Katolicizam, već i Judaizam. 

Očito da ova gospođa iznad pojma nema.... :|

2014-04-13

Back to top Go down

Post by Trinity 8/3/2015, 10:16

Ti opet o lanjskom snijegu ? :^0
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Avatar 25/3/2015, 03:53

Trinity wrote:Ti opet o lanjskom snijegu ? :^0

Smij se ti na veliko i široko otvorenim usnicama dok je vrijeme, doći će vrijeme da ne budeš znala di ti je rit a di ti je glava. 

;)

2014-04-13

Back to top Go down

Post by Guest 19/4/2015, 11:21

Pricao sam sa nekim islamdžijama gledeee tog pitanja,i ako je sve po njihovom,samo se smijese i med i mlijeko su..no RECI nestokrivo po pitanju vjere,ODE GLAVA...u trenu se pretvore(ili poprime samo istinski oblik) u krvolocne zivotinje..Nijedna druga vjera se tako ne manifestira...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics