Hrvatskim ne govori čak 29.299 bh. Hrvata.
Page 6 of 8
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Hrvatskim ne govori čak 29.299 bh. Hrvata.
...znam....tad ti zena ne moze rec ne moze...veber wrote:samo kada spavam.vuksadinare wrote:...nekako mi pari da si ti taj koji suti pokorno...
vuksadinare- Posts : 100329
2015-09-08
nemam ženu...vuksadinare wrote:...znam....tad ti zena ne moze rec ne moze...veber wrote:samo kada spavam.vuksadinare wrote:...nekako mi pari da si ti taj koji suti pokorno...
2014-12-30
....valjda si ej jedne godine imao....veber wrote:nemam ženu...vuksadinare wrote:...znam....tad ti zena ne moze rec ne moze...veber wrote:samo kada spavam.vuksadinare wrote:...nekako mi pari da si ti taj koji suti pokorno...
2015-09-08
a, netko mi je silnu djecu rodio...
više majki
više majki
2014-12-30
to ne znamo...daj nam reci....veber wrote:a, netko mi je silnu djecu rodio...
više majki
2015-09-08
kaj si lud? pa nisam ja romeo i julija s chata...samo in vivo, ako se upoznamo
2014-12-30
lud nisam..sem znatizeljan...he,heveber wrote:kaj si lud? pa nisam ja romeo i julija s chata...samo in vivo, ako se upoznamo
2015-09-08
vuksadinare wrote:lud nisam..sem znatizeljan...he,heveber wrote:kaj si lud? pa nisam ja romeo i julija s chata...samo in vivo, ako se upoznamo
kaj si i ti imal u osnovnoj srpsko-hrvatski?
Guest- Guest
pa sa nama je bila kolegica iz srednje bosne, curka iz travnika, onako vidi se da je fina guza da dolazi iz građanske obitelji, ono nije htjela imati kontakt niti sa nama iz st-a , niti sa hercegovcima niti ostalima iz srednje bosne,
i nakon 5godina studiranja ona govori "plata" umjesto "plaća".. dok ovaj jedan as iz hercegovine nakon godinu dana priča splitski totalno
i nakon 5godina studiranja ona govori "plata" umjesto "plaća".. dok ovaj jedan as iz hercegovine nakon godinu dana priča splitski totalno
Guest- Guest
..to ja onako...moram....da se nasi forumski srbici ne osjecaju kao gosti..he,heNoor wrote:vuksadinare wrote:lud nisam..sem znatizeljan...he,heveber wrote:kaj si lud? pa nisam ja romeo i julija s chata...samo in vivo, ako se upoznamo
2015-09-08
vuksadinare wrote:..to ja onako...moram....da se nasi forumski srbici ne osjecaju kao gosti..he,heNoor wrote:vuksadinare wrote:lud nisam..sem znatizeljan...he,heveber wrote:kaj si lud? pa nisam ja romeo i julija s chata...samo in vivo, ako se upoznamo
aha..tak i ja volem...
nema nam dugo Stanojka ...
Guest- Guest
pa ne vole ti bosanci bas hercegovce....iz poznatih razloga...99% hrvata iz bos.posavine ima negativno misljenje o njimapreko_vode_do_slobode wrote:pa sa nama je bila kolegica iz srednje bosne, curka iz travnika, onako vidi se da je fina guza da dolazi iz građanske obitelji, ono nije htjela imati kontakt niti sa nama iz st-a , niti sa hercegovcima niti ostalima iz srednje bosne,
2015-09-08
Imaš i ljude koji i nakon 40 godina od preseljenja nisu se gotovo odmaknuli od svog naglaska i rječnika. Imam solidan broj takvih u obitelji.preko_vode_do_slobode wrote:pa sa nama je bila kolegica iz srednje bosne, curka iz travnika, onako vidi se da je fina guza da dolazi iz građanske obitelji, ono nije htjela imati kontakt niti sa nama iz st-a , niti sa hercegovcima niti ostalima iz srednje bosne,
Guest- Guest
da....mozda robija....Noor wrote:vuksadinare wrote:..to ja onako...moram....da se nasi forumski srbici ne osjecaju kao gosti..he,heNoor wrote:vuksadinare wrote:lud nisam..sem znatizeljan...he,heveber wrote:kaj si lud? pa nisam ja romeo i julija s chata...samo in vivo, ako se upoznamo
aha..tak i ja volem...
2015-09-08
dalmatinci ne odustaju od svog govora...ma kud god došli
Guest- Guest
ja imam par frendova iz dalmacije, samo jedan još uvijek govori splitski, kao da nije odrastao u zg. neki put mu se omakne kaj, ali i dalje ide po splitski.preko_vode_do_slobode wrote:
sam veli da jednostavno se ne može prešaltati...
i nikom ne smeta
2014-12-30
u grčkoj je na go.vuksadinare wrote:da....mozda robija....Noor wrote:vuksadinare wrote:..to ja onako...moram....da se nasi forumski srbici ne osjecaju kao gosti..he,heNoor wrote:vuksadinare wrote:
lud nisam..sem znatizeljan...he,he
aha..tak i ja volem...
2014-12-30
ma nikome ne smeta...ali kako se baš samo dalmoši "ne mogu" prešaltati
Guest- Guest
Takvi najčešće nemaju pozitivno mišljenje o bilo kome, a ne samo o ovima. Barem iz onoga što sam ja vidio s obzirom da živim u kraju gdje tih ljudi ima na stotine vagona.vuksadinare wrote:pa ne vole ti bosanci bas hercegovce....iz poznatih razloga...99% hrvata iz bos.posavine ima negativno misljenje o njimapreko_vode_do_slobode wrote:pa sa nama je bila kolegica iz srednje bosne, curka iz travnika, onako vidi se da je fina guza da dolazi iz građanske obitelji, ono nije htjela imati kontakt niti sa nama iz st-a , niti sa hercegovcima niti ostalima iz srednje bosne,
Inače priča ne drži vodu jer mnogi Posavljaci žive u Osijeku i okolici, čak tu i studiraju, a osobno sam doživio da neki iz Žepča nisu baš skloni domicilnima i ostalima. No to je više stvar klase i opće (ne)kulture.
Guest- Guest
..zato sto nece....Noor wrote:ma nikome ne smeta...ali kako se baš samo dalmoši "ne mogu" prešaltati
2015-09-08
..pa ja sam okruzen posavljacima..familija...plus susjedstvo i znam sto pricaju...Fénix wrote:Takvi najčešće nemaju pozitivno mišljenje o bilo kome, a ne samo o ovima. Barem iz onoga što sam ja vidio s obzirom da živim u kraju gdje tih ljudi ima na stotine vagona.vuksadinare wrote:pa ne vole ti bosanci bas hercegovce....iz poznatih razloga...99% hrvata iz bos.posavine ima negativno misljenje o njimapreko_vode_do_slobode wrote:pa sa nama je bila kolegica iz srednje bosne, curka iz travnika, onako vidi se da je fina guza da dolazi iz građanske obitelji, ono nije htjela imati kontakt niti sa nama iz st-a , niti sa hercegovcima niti ostalima iz srednje bosne,
Inače priča ne drži vodu jer mnogi Posavljaci žive u Osijeku i okolici, čak tu i studiraju, a osobno sam doživio da neki iz Žepča nisu baš skloni domicilnima i ostalima. No to je više stvar klase i opće (ne)kulture.
2015-09-08
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Milanović: ‘Ja sam predsjednik Hrvata u BiH, u čije ime govori Komšić?‘
» ĆIRO BLAŽEVIĆ NAVJEŠTA FIZIČKI SUKOB HRVATA I OVIH KOJI RATUJU PROTIV HRVATA
» KANTON S 0,1 POSTO HRVATA: Žele "svog Hrvata" islamske vjeroispovijesti u Domu naroda i prijete blokadom
» Izgleda kao ,Bandic,govori kao Bandic,ponasa se kao Bandic a govori da nije Bandic..
» Ovo je slika vjeronauka u hrvatskim školama
» ĆIRO BLAŽEVIĆ NAVJEŠTA FIZIČKI SUKOB HRVATA I OVIH KOJI RATUJU PROTIV HRVATA
» KANTON S 0,1 POSTO HRVATA: Žele "svog Hrvata" islamske vjeroispovijesti u Domu naroda i prijete blokadom
» Izgleda kao ,Bandic,govori kao Bandic,ponasa se kao Bandic a govori da nije Bandic..
» Ovo je slika vjeronauka u hrvatskim školama
Page 6 of 8