Novi forum
Page 5 of 9
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Novi forum
haha, locirao..Regoč wrote:Ne? Šogorova žena je iz Vlaške, a govori isto "doći ću u 'deveti misec'" pa sam te zato tako locirao. Kaže ona i da diše "zdrak".maggie13 wrote:Nisam ja Vlajna..Regoč wrote:Uh, Vlajino, "u prvi mjesec"! Onda još podrug godine pa nas zoveš na feštu u Zagoru.maggie13 wrote:Ne, u prvi mjesec mi je 14...Regoč wrote:
Opa, veteranka, nagodinu ti ide jubilarna.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Ajd, bar te nisam identificirao i transferirao.maggie13 wrote:haha, locirao..Regoč wrote:Ne? Šogorova žena je iz Vlaške, a govori isto "doći ću u 'deveti misec'" pa sam te zato tako locirao. Kaže ona i da diše "zdrak".maggie13 wrote:Nisam ja Vlajna..Regoč wrote:Uh, Vlajino, "u prvi mjesec"! Onda još podrug godine pa nas zoveš na feštu u Zagoru.maggie13 wrote:
Ne, u prvi mjesec mi je 14...
ajd šic od megiRegoč wrote:Ajd, bar te nisam identificirao i transferirao.maggie13 wrote:haha, locirao..Regoč wrote:Ne? Šogorova žena je iz Vlaške, a govori isto "doći ću u 'deveti misec'" pa sam te zato tako locirao. Kaže ona i da diše "zdrak".maggie13 wrote:Nisam ja Vlajna..Regoč wrote:
Uh, Vlajino, "u prvi mjesec"! Onda još podrug godine pa nas zoveš na feštu u Zagoru.
2014-12-30
nisi ti keks..Regoč wrote:Ajd, bar te nisam identificirao i transferirao.maggie13 wrote:haha, locirao..Regoč wrote:Ne? Šogorova žena je iz Vlaške, a govori isto "doći ću u 'deveti misec'" pa sam te zato tako locirao. Kaže ona i da diše "zdrak".maggie13 wrote:Nisam ja Vlajna..Regoč wrote:
Uh, Vlajino, "u prvi mjesec"! Onda još podrug godine pa nas zoveš na feštu u Zagoru.
2014-04-12
Kojeg se vraga ti opet petljaš? Megi je Crvenkastijeva, sprema se k njemu u zatvor da ga ohrabri da ustraje i ne izdaje komu je dostavio recept za ćevape.veber wrote:ajd šic od megiRegoč wrote:Ajd, bar te nisam identificirao i transferirao.maggie13 wrote:haha, locirao..Regoč wrote:Ne? Šogorova žena je iz Vlaške, a govori isto "doći ću u 'deveti misec'" pa sam te zato tako locirao. Kaže ona i da diše "zdrak".maggie13 wrote:
Nisam ja Vlajna..
Više štrudla s jabukama.maggie13 wrote:nisi ti keks..Regoč wrote:Ajd, bar te nisam identificirao i transferirao.maggie13 wrote:haha, locirao..Regoč wrote:Ne? Šogorova žena je iz Vlaške, a govori isto "doći ću u 'deveti misec'" pa sam te zato tako locirao. Kaže ona i da diše "zdrak".maggie13 wrote:
Nisam ja Vlajna..
Martin, aka Stipe je došel poslije mene. Prvi su bili Krešo, Sara, tad je imala dugi nick AmerikankaZG-Bosanka , Pizda, Tepih, Dante, Ambra koja je bila admin1 itd.itd. Pa to je bilo 2000-2001veber wrote:bogme. pokojni Martin je prije mene došao na forum.Regoč wrote:Ti ćeš ovdje mirovinu ostvariti.veber wrote:ja stara konjina.
1999-e počeo
u to vrijeme nije bilo nickova pa smo mi dio ekipe potpisivali se da se zna tko je napisao.
prvi upis mi je bio oko autiju neko prepucavanje impreza vs. vectra
Guest- Guest
Moj omiljeni kolač..uz makovnjaču..Regoč wrote:Više štrudla s jabukama.maggie13 wrote:nisi ti keks..Regoč wrote:Ajd, bar te nisam identificirao i transferirao.maggie13 wrote:haha, locirao..Regoč wrote:
Ne? Šogorova žena je iz Vlaške, a govori isto "doći ću u 'deveti misec'" pa sam te zato tako locirao. Kaže ona i da diše "zdrak".
2014-04-12
Bome i ti staža natukla, bivša djevice.Eva wrote:Martin, aka Stipe je došel poslije mene. Prvi su bili Krešo, Sara, tad je imala dugi nick AmerikankaZG-Bosanka , Pizda, Tepih, Dante, Ambra koja je bila admin1 itd.itd. Pa to je bilo 2000-2001veber wrote:bogme. pokojni Martin je prije mene došao na forum.Regoč wrote:Ti ćeš ovdje mirovinu ostvariti.veber wrote:ja stara konjina.
1999-e počeo
u to vrijeme nije bilo nickova pa smo mi dio ekipe potpisivali se da se zna tko je napisao.
martin je došao prije mene, a ja sam krajem 1999-e došao. nije bilo nickova.Eva wrote:Martin, aka Stipe je došel poslije mene. Prvi su bili Krešo, Sara, tad je imala dugi nick AmerikankaZG-Bosanka , Pizda, Tepih, Dante, Ambra koja je bila admin1 itd.itd. Pa to je bilo 2000-2001veber wrote:bogme. pokojni Martin je prije mene došao na forum.Regoč wrote:Ti ćeš ovdje mirovinu ostvariti.veber wrote:ja stara konjina.
1999-e počeo
kreš se isto iza mene regao kada su krenuli nickovi.
izvorni mi je bio veber, onda me nije bilo par godina pa sam se ponovo regao kao veber1 negdje 2006-e
2014-12-30
Meni su draži kremasti, s puno fila.maggie13 wrote:Moj omiljeni kolač..uz makovnjaču..Regoč wrote:Više štrudla s jabukama.maggie13 wrote:nisi ti keks..Regoč wrote:Ajd, bar te nisam identificirao i transferirao.maggie13 wrote:
haha, locirao..
veber-
2014-12-30
veber-
2014-12-30
I mene je bilo na refule, usljed majčinskih obveza, pa dvije selidbe i tak, život te svakam nosi.veber wrote:martin je došao prije mene, a ja sam krajem 1999-e došao. nije bilo nickova.Eva wrote:Martin, aka Stipe je došel poslije mene. Prvi su bili Krešo, Sara, tad je imala dugi nick AmerikankaZG-Bosanka , Pizda, Tepih, Dante, Ambra koja je bila admin1 itd.itd. Pa to je bilo 2000-2001veber wrote:bogme. pokojni Martin je prije mene došao na forum.Regoč wrote:Ti ćeš ovdje mirovinu ostvariti.veber wrote:ja stara konjina.
1999-e počeo
kreš se isto iza mene regao kada su krenuli nickovi.
izvorni mi je bio veber, onda me nije bilo par godina pa sam se ponovo regao kao veber1 negdje 2006-e
Guest- Guest
Nje znaju. Davno je nestala iz forumskog javnog života. Zadnji ju je vidil Esco.veber wrote:ambrin broj još imam u mobu, što je s tom ženom...
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
Možeš je i posjetiti,samo pazi.veber wrote:kada oem za split baš ću ju nazvat.
možda se sretno udala
Obično ti se dogodi što i Bori u pjesmi "To sam ja".
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ja nisam skoro 18 g. vidio Danijelu i onda sam se raspitao za nju i sreo je,a ono...
Đavo me crni odneo,sve sam to teško podneo i hteo sam da pobegnem,za prvom flašom da posegnem,iz flaše dobro da potegnem i da zaboravim....
Đavo me crni odneo,sve sam to teško podneo i hteo sam da pobegnem,za prvom flašom da posegnem,iz flaše dobro da potegnem i da zaboravim....
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Regoč-
2015-08-21
naravno da ću ju posjetiti ako se javi.jastreb wrote:Možeš je i posjetiti,samo pazi.veber wrote:kada oem za split baš ću ju nazvat.
možda se sretno udala
znam gdje je imala biznis, pa ako nije zatvorila...
2014-12-30
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Novi forum
» Novi forum
» Ebome irud koji forum našao..Forum bivših pripadnika nekadašnje JNA(konačno Jastreb,Crveni i Gnječ doma)
» Novi promašaj tkz. vlade: novi Ovršno zakon nastavlja po starom
» Trump gradi novi "Novi Svjetski Poredak"
» Novi forum
» Ebome irud koji forum našao..Forum bivših pripadnika nekadašnje JNA(konačno Jastreb,Crveni i Gnječ doma)
» Novi promašaj tkz. vlade: novi Ovršno zakon nastavlja po starom
» Trump gradi novi "Novi Svjetski Poredak"
Page 5 of 9