Novi forum
Page 4 of 9
Page 4 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Novi forum
O, radosti, moja ujna i ja zajedno!Noor wrote:Regoč wrote:Ja sam navršio desetljeće!
i ja!
Regoč wrote:O, radosti, moja ujna i ja zajedno!Noor wrote:Regoč wrote:Ja sam navršio desetljeće!
i ja!
samo ne na istim forumima
Guest- Guest
Gdje si pisala, očito ne na netu.Noor wrote:Regoč wrote:O, radosti, moja ujna i ja zajedno!Noor wrote:Regoč wrote:Ja sam navršio desetljeće!
i ja!
samo ne na istim forumima
A ja sam već ušla u 16 godinu. Davno je to bilo kad sam zalutala na iskonov forum, još sam djevica bila.Regoč wrote:Ja sam navršio desetljeće!
Guest- Guest
Eva wrote:A ja sam već ušla u 16 godinu. Davno je to bilo kad sam zalutala na iskonov forum, još sam djevica bila.Regoč wrote:Ja sam navršio desetljeće!
A ja četnik.
crvenkasti-
2014-04-17
Kad si to poslije promijenila horoskop, brate rođeni? Krivo upisali datum rođenja?Eva wrote:A ja sam već ušla u 16 godinu. Davno je to bilo kad sam zalutala na iskonov forum, još sam djevica bila.Regoč wrote:Ja sam navršio desetljeće!
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Ali si se brzo navikla na zlo.Eva wrote:A ja sam već ušla u 16 godinu. Davno je to bilo kad sam zalutala na iskonov forum, još sam djevica bila.Regoč wrote:Ja sam navršio desetljeće!
Ja skoro 14 godina na prošlom i ovom zajedno...
2014-04-12
Opa, veteranka, nagodinu ti ide jubilarna.maggie13 wrote:Ja skoro 14 godina na prošlom i ovom zajedno...
Ne, u prvi mjesec mi je 14...Regoč wrote:Opa, veteranka, nagodinu ti ide jubilarna.maggie13 wrote:Ja skoro 14 godina na prošlom i ovom zajedno...
2014-04-12
Uh, Vlajino, "u prvi mjesec"! Onda još podrug godine pa nas zoveš na feštu u Zagoru.maggie13 wrote:Ne, u prvi mjesec mi je 14...Regoč wrote:Opa, veteranka, nagodinu ti ide jubilarna.maggie13 wrote:Ja skoro 14 godina na prošlom i ovom zajedno...
Ti ćeš ovdje mirovinu ostvariti.veber wrote:ja stara konjina.
1999-e počeo
bogme. pokojni Martin je prije mene došao na forum.Regoč wrote:Ti ćeš ovdje mirovinu ostvariti.veber wrote:ja stara konjina.
1999-e počeo
u to vrijeme nije bilo nickova pa smo mi dio ekipe potpisivali se da se zna tko je napisao.
prvi upis mi je bio oko autiju neko prepucavanje impreza vs. vectra
2014-12-30
Nisam ja Vlajna..Regoč wrote:Uh, Vlajino, "u prvi mjesec"! Onda još podrug godine pa nas zoveš na feštu u Zagoru.maggie13 wrote:Ne, u prvi mjesec mi je 14...Regoč wrote:Opa, veteranka, nagodinu ti ide jubilarna.maggie13 wrote:Ja skoro 14 godina na prošlom i ovom zajedno...
2014-04-12
veber-
2014-12-30
Ne? Šogorova žena je iz Vlaške, a govori isto "doći ću u 'deveti misec'" pa sam te zato tako locirao. Kaže ona i da diše "zdrak".maggie13 wrote:Nisam ja Vlajna..Regoč wrote:Uh, Vlajino, "u prvi mjesec"! Onda još podrug godine pa nas zoveš na feštu u Zagoru.maggie13 wrote:Ne, u prvi mjesec mi je 14...Regoč wrote:Opa, veteranka, nagodinu ti ide jubilarna.maggie13 wrote:Ja skoro 14 godina na prošlom i ovom zajedno...
haha, locirao..Regoč wrote:Ne? Šogorova žena je iz Vlaške, a govori isto "doći ću u 'deveti misec'" pa sam te zato tako locirao. Kaže ona i da diše "zdrak".maggie13 wrote:Nisam ja Vlajna..Regoč wrote:Uh, Vlajino, "u prvi mjesec"! Onda još podrug godine pa nas zoveš na feštu u Zagoru.maggie13 wrote:Ne, u prvi mjesec mi je 14...Regoč wrote:
Opa, veteranka, nagodinu ti ide jubilarna.
2014-04-12
Page 4 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Novi forum
» Novi forum
» Ebome irud koji forum našao..Forum bivših pripadnika nekadašnje JNA(konačno Jastreb,Crveni i Gnječ doma)
» Novi promašaj tkz. vlade: novi Ovršno zakon nastavlja po starom
» Trump gradi novi "Novi Svjetski Poredak"
» Novi forum
» Ebome irud koji forum našao..Forum bivših pripadnika nekadašnje JNA(konačno Jastreb,Crveni i Gnječ doma)
» Novi promašaj tkz. vlade: novi Ovršno zakon nastavlja po starom
» Trump gradi novi "Novi Svjetski Poredak"
Page 4 of 9