Novi forum
Page 3 of 9
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Novi forum
znači onda su prvi kandidati svele i nevanjan_razbojnik wrote:Nije dosta abuse, mora da bude antisemitizam
Guest- Guest
tre911 wrote:Norku i drmz ili tako nešto smo ubacili među zadnjima i zaključali kapiju, neka pate oni vani kad vide kako nam je gutenberg :))))))kaja_333 wrote:Ne trebaju nas naći, dovoljni smo sami sebi.scorpion wrote:Tko je napravio ovaj forum i na koju foru? Kako sad ovaj forum nije vezan za neki portal, kako će nas ljudi nalazit i pridruživat se?
jebate, znači u zadnji tren
mogla sam i prije da nisam samo čitala 4-5 mjeseci
Guest- Guest
Nisam bezosjećajan,naprotiv,baš sam emotivac samo moje emocije su u rasponu od mržnje do prezira uglavnom prema svimaRegoč wrote:Što si bezosjećajan, ja bih da naša zajednica raste, da nas bude kao zrnacah pieska u pustinji, kao zviezda na nebu.
danni1-
2014-04-16
ebo te Prvospomenuti u guscu..tre911 wrote:znači onda su prvi kandidati svele i nevanjan_razbojnik wrote:Nije dosta abuse, mora da bude antisemitizam
Guest- Guest
mislim halo, ovdje nas budala ima taman, jos koja bi bilo kaos
mozda jedino koja zenka da malo rasteretimo ove nase patnice a mozda i koja emancipirana za longija, al to bi ja prvo na referendum
mozda jedino koja zenka da malo rasteretimo ove nase patnice a mozda i koja emancipirana za longija, al to bi ja prvo na referendum
malo ih je al su vrijednebogomdani wrote:zena treba na VIP-u...ima ih nekoliko ali ne dovoljno..one tuke na drugim temama se ne racunaju u zene..
priznajem samo vipovke..ostalo..tandaramandaraBroć..!!!!Leviathan2 wrote:malo ih je al su vrijednebogomdani wrote:zena treba na VIP-u...ima ih nekoliko ali ne dovoljno..one tuke na drugim temama se ne racunaju u zene..
Guest- Guest
ostale i uteknu brze nego su dosle tako da s te strane kajne probljem. samo prave babe i muzi ostaju ovdje, najjakijibogomdani wrote:priznajem samo vipovke..ostalo..tandaramandaraBroć..!!!!Leviathan2 wrote:malo ih je al su vrijednebogomdani wrote:zena treba na VIP-u...ima ih nekoliko ali ne dovoljno..one tuke na drugim temama se ne racunaju u zene..
je..i nudjelice,koje mjuzevi vise netje da ebu...Leviathan2 wrote:ostale i uteknu brze nego su dosle tako da s te strane kajne probljem. samo prave babe i muzi ostaju ovdje, najjakijibogomdani wrote:priznajem samo vipovke..ostalo..tandaramandaraBroć..!!!!Leviathan2 wrote:malo ih je al su vrijednebogomdani wrote:zena treba na VIP-u...ima ih nekoliko ali ne dovoljno..one tuke na drugim temama se ne racunaju u zene..
Guest- Guest
scorpion wrote:Tko je napravio ovaj forum i na koju foru? Kako sad ovaj forum nije vezan za neki portal, kako će nas ljudi nalazit i pridruživat se?
Zasto bi nas nalazili? Koji ce nam kurac novi ljudi, samo bi se kvaliteta rastochila :D
Guest- Guest
zamisli uzasa da se jos jedan ezek pojavi il jos jedan crvenkasti, il longi dobije konkurenciju, nebi nikak bile dobrekic wrote:čuvajmo ovu © kvalitetu da :D
jebo te jel ko upratio koliko godina mi već natipkavamo na forumu, ja sam na onaj tamo došo ako se dobro sjećam 2003. ili 2004. a onda kad ste svi krenuli ovamo, ak se ne varam tamo s početka 2014... jbg kud svi tu i mi... ;))
2015-08-08
s početka 2015. sory prebrikalo me... jbg ja sad od uskrsa na ovamo dosta tog moram iznova pregruntati.... ubi to kad te skoro ubi...
2015-08-08
Regoč-
2015-08-21
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Novi forum
» Novi forum
» Ebome irud koji forum našao..Forum bivših pripadnika nekadašnje JNA(konačno Jastreb,Crveni i Gnječ doma)
» Novi promašaj tkz. vlade: novi Ovršno zakon nastavlja po starom
» Trump gradi novi "Novi Svjetski Poredak"
» Novi forum
» Ebome irud koji forum našao..Forum bivših pripadnika nekadašnje JNA(konačno Jastreb,Crveni i Gnječ doma)
» Novi promašaj tkz. vlade: novi Ovršno zakon nastavlja po starom
» Trump gradi novi "Novi Svjetski Poredak"
Page 3 of 9