Novi forum
Page 2 of 9
Page 2 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Novi forum
Ajde poalko malo. Prvo malo forum ono nek radi. Nije portal toliko nit bitan osim ako neradite premosnicu za link kad postate na drugim forumima tj dođeš na forum.hr di je zabranjeno linkat linkove na druge forume ( zavidini su nevole konkurenkciju ) i onda postaš link na portal i to je to.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Mislim da ti je taj dio sa reklamama gore šema pošto je forum tj program za nejga besplatan al onda zadržavaju pravo na to pa sad oceš neceš al ok ne smetaju tako da nije ni bitno.kic wrote:nažalost neće mi kapnuti nijedna kuna, stvarno nemam ništa s tim.
2014-04-11
izgleda da se addovi mogu maknuti, ali heh, tu je i ta caka, forum nije u svemu free, plaćaš kreditima to, a kredite pravim novcem 100 kredita je micanje addova za 1mj, a 500 kredita je 5€; što nije ni puno naravno, ali zanima me da li se isplati i koliko tih addova ima, pa nek netko SSa.RayMabus wrote:Mislim da ti je taj dio sa reklamama gore šema pošto je forum tj program za nejga besplatan al onda zadržavaju pravo na to pa sad oceš neceš al ok ne smetaju tako da nije ni bitno.kic wrote:nažalost neće mi kapnuti nijedna kuna, stvarno nemam ništa s tim.
Za sad rekalme ne smetaju tako da nek stoje jer ih nitko i negleda. U prevodu to ispadne da za 15 eura na godinu dana ti maknu rekalme. Ok. Nebitna stvar ocito. Lako riješiva.
2014-04-11
to nam treba, ilegala da nas više nitko ne nađe, samo preko Tora
Kermit-
2014-04-17
Ma i ovako su ( za sada ) samo ovdje gore i dole. Dole nitko i ne gleda a ovdje gore je manji prozor tako da ne bodu oci. Ako ostane ovako onda nesmetaju uopce. Bar meni ne smetaju a vjerovatno ni drugima da su neka šema bodu oci. Uostalom na forumu hr i indexu sve je reklama ovdje rekalma tamo pa ne vidim šta bi sad ovdje nekome to smetalo.kic wrote:za 10€ nema addova 1g.
2014-04-11
asilovski wrote:to nam treba, ilegala da nas više nitko ne nađe, samo preko Tora
ma to je to brate \o/
ova ti je dobraasilovski wrote:to nam treba, ilegala da nas više nitko ne nađe, samo preko Tora
Guest- Guest
Nitko ne treba dolaziti, i ovi koji su došli nisu dobrodošli.scorpion wrote:Tko je napravio ovaj forum i na koju foru? Kako sad ovaj forum nije vezan za neki portal, kako će nas ljudi nalazit i pridruživat se?
danni1-
2014-04-16
Što si bezosjećajan, ja bih da naša zajednica raste, da nas bude kao zrnacah pieska u pustinji, kao zviezda na nebu.
moze a pare posaljite na moj racunscorpion wrote:daj kicinjo ne budi peder. Obavi to u ime svih članova na forumu. Poslije otvori neki žiro-račun svi ti uplatimo po 5KN. Nama je to ništa a ti možeš zaradit kojih tisuću kuna
2014-04-14
Ne trebaju nas naći, dovoljni smo sami sebi.scorpion wrote:Tko je napravio ovaj forum i na koju foru? Kako sad ovaj forum nije vezan za neki portal, kako će nas ljudi nalazit i pridruživat se?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Norku i drmz ili tako nešto smo ubacili među zadnjima i zaključali kapiju, neka pate oni vani kad vide kako nam je gutenberg :))))))kaja_333 wrote:Ne trebaju nas naći, dovoljni smo sami sebi.scorpion wrote:Tko je napravio ovaj forum i na koju foru? Kako sad ovaj forum nije vezan za neki portal, kako će nas ljudi nalazit i pridruživat se?
Guest- Guest
Tako je!tre911 wrote:Norku i drmz ili tako nešto smo ubacili među zadnjima i zaključali kapiju, neka pate oni vani kad vide kako nam je gutenberg :))))))kaja_333 wrote:Ne trebaju nas naći, dovoljni smo sami sebi.scorpion wrote:Tko je napravio ovaj forum i na koju foru? Kako sad ovaj forum nije vezan za neki portal, kako će nas ljudi nalazit i pridruživat se?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
A da li se može van?kaja_333 wrote:Tako je!tre911 wrote:Norku i drmz ili tako nešto smo ubacili među zadnjima i zaključali kapiju, neka pate oni vani kad vide kako nam je gutenberg :))))))kaja_333 wrote:Ne trebaju nas naći, dovoljni smo sami sebi.scorpion wrote:Tko je napravio ovaj forum i na koju foru? Kako sad ovaj forum nije vezan za neki portal, kako će nas ljudi nalazit i pridruživat se?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Može, samo napiši abuse prijavu i ima da te svi skupa (osim dudete) izbacimo istog trena(ne samo tebe, bilo koga)jastreb wrote:A da li se može van?kaja_333 wrote:Tako je!tre911 wrote:Norku i drmz ili tako nešto smo ubacili među zadnjima i zaključali kapiju, neka pate oni vani kad vide kako nam je gutenberg :))))))kaja_333 wrote:Ne trebaju nas naći, dovoljni smo sami sebi.scorpion wrote:Tko je napravio ovaj forum i na koju foru? Kako sad ovaj forum nije vezan za neki portal, kako će nas ljudi nalazit i pridruživat se?
Guest- Guest
n_razbojnik-
2014-04-15
znači onda su prvi kandidati svele i nevanjan_razbojnik wrote:Nije dosta abuse, mora da bude antisemitizam
Guest- Guest
Page 2 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Novi forum
» Novi forum
» Ebome irud koji forum našao..Forum bivših pripadnika nekadašnje JNA(konačno Jastreb,Crveni i Gnječ doma)
» Novi promašaj tkz. vlade: novi Ovršno zakon nastavlja po starom
» Trump gradi novi "Novi Svjetski Poredak"
» Novi forum
» Ebome irud koji forum našao..Forum bivših pripadnika nekadašnje JNA(konačno Jastreb,Crveni i Gnječ doma)
» Novi promašaj tkz. vlade: novi Ovršno zakon nastavlja po starom
» Trump gradi novi "Novi Svjetski Poredak"
Page 2 of 9