Novi forum
Page 7 of 9
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Novi forum
Koje su lezbe?veber wrote:nije baš svak sa svakimEva wrote:Svatko sa svakim, nitko s nikim više od dva puta!
muški sa ženskinjama.
doduše imamo i dvije lezbe.
možda i pedera kojeg, no taj se dobro skriva
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
kuži ovog!!!Stanojko wrote:Koje su lezbe?veber wrote:nije baš svak sa svakimEva wrote:Svatko sa svakim, nitko s nikim više od dva puta!
muški sa ženskinjama.
ne pišu više na forumu.
2014-12-30
Ja se javljam da nikad ne častim!Eva wrote:Fali vam Židova-ki:)veber wrote:nije baš svak sa svakimEva wrote:Svatko sa svakim, nitko s nikim više od dva puta!
muški sa ženskinjama.
onda ostani doma.Regoč wrote:Ja se javljam da nikad ne častim!Eva wrote:Fali vam Židova-ki:)veber wrote:nije baš svak sa svakimEva wrote:Svatko sa svakim, nitko s nikim više od dva puta!
muški sa ženskinjama.
2014-12-30
A tko će onda biti židov?veber wrote:onda ostani doma.Regoč wrote:Ja se javljam da nikad ne častim!Eva wrote:Fali vam Židova-ki:)veber wrote:nije baš svak sa svakimEva wrote:Svatko sa svakim, nitko s nikim više od dva puta!
muški sa ženskinjama.
Mozes bit i Bracanin ;P
2014-04-12
pa jedriličar je bračanin...maggie13 wrote:Mozes bit i Bracanin ;P
2014-12-30
Nisam znala..moze bit i regi. :P
2014-04-12
kad pozoves..dovodim ekipu s chata 8-)veber wrote:ps.
kada ćeš ti doći na roštiljadu?
2014-04-12
može.maggie13 wrote:kad pozoves..dovodim ekipu s chata 8-)veber wrote:ps.
možda da dolje organiziramo?
kod epija, brod nam kao baza.
2014-12-30
veber-
2014-12-30
ja dolazim samo na rostiljadu kod tebe na pool party :-)veber wrote:može.maggie13 wrote:kad pozoves..dovodim ekipu s chata 8-)veber wrote:ps.
možda da dolje organiziramo?
kod epija, brod nam kao baza.
2014-04-12
bracanin :Dveber wrote:kaj regi?maggie13 wrote:Nisam znala..moze bit i regi. :P
2014-04-12
pa onda bumo solo party napravili. kućnoj pomoćnici dam free vikend.maggie13 wrote:ja dolazim samo na rostiljadu kod tebe na pool party :-)
badić ti ne treba. ako treba ugrijat ćemo i bazen...
2014-12-30
zakaj regi?maggie13 wrote:bracanin :Dveber wrote:kaj regi?maggie13 wrote:Nisam znala..moze bit i regi. :P
ljetovao sam kod njega jedne godine.
i od te godine braćani upoznali kotlovinu...
2014-12-30
Moš i ti imat free vikend. Daj ključeve od gajbe Crvenom, jer on je Megici napet. Eh, da naruči catering i šampanjac stavi hladit.veber wrote:pa onda bumo solo party napravili. kućnoj pomoćnici dam free vikend.maggie13 wrote:ja dolazim samo na rostiljadu kod tebe na pool party :-)
Guest- Guest
neka samo dođe. moramo nekaj pospikat.Eva wrote:Moš i ti imat free vikend. Daj ključeve od gajbe Crvenom, jer on je Megici napet. Eh, da naruči catering i šampanjac stavi hladit.veber wrote:pa onda bumo solo party napravili. kućnoj pomoćnici dam free vikend.maggie13 wrote:ja dolazim samo na rostiljadu kod tebe na pool party :-)
crveni i ja.
a, u friđu imaju što godd zažele. šampanjac je za pedere, ali u podrumu imaju friđ s vinom i rakijom pa neka biraju.
2014-12-30
Šampanjac je za tuširanje. Kaj ti jedini nisi gledal Severinin edukativni?veber wrote:neka samo dođe. moramo nekaj pospikat.Eva wrote:Moš i ti imat free vikend. Daj ključeve od gajbe Crvenom, jer on je Megici napet. Eh, da naruči catering i šampanjac stavi hladit.veber wrote:pa onda bumo solo party napravili. kućnoj pomoćnici dam free vikend.maggie13 wrote:ja dolazim samo na rostiljadu kod tebe na pool party :-)
crveni i ja.
a, u friđu imaju što godd zažele. šampanjac je za pedere, ali u podrumu imaju friđ s vinom i rakijom pa neka biraju.
Guest- Guest
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Novi forum
» Novi forum
» Ebome irud koji forum našao..Forum bivših pripadnika nekadašnje JNA(konačno Jastreb,Crveni i Gnječ doma)
» Novi promašaj tkz. vlade: novi Ovršno zakon nastavlja po starom
» Trump gradi novi "Novi Svjetski Poredak"
» Novi forum
» Ebome irud koji forum našao..Forum bivših pripadnika nekadašnje JNA(konačno Jastreb,Crveni i Gnječ doma)
» Novi promašaj tkz. vlade: novi Ovršno zakon nastavlja po starom
» Trump gradi novi "Novi Svjetski Poredak"
Page 7 of 9