Rat protiv islama smo već izgubili
Page 17 of 19
Page 17 of 19 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19
Re: Rat protiv islama smo već izgubili
Smijati se dok okolo RIm gori.darla wrote:RayMabus wrote:
Smijati se.
Dobre vibracije.
Pa to je malo teze kad ti svako malo prijetis se, to bas nije smijesno.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
E jebi ga onda,neka miriše muške atribute,pa mu neće smrdit emancipacija.Treba biti pragmatičan i progresivan,kada njuši ne treba puno da bira.Regoč wrote:zasmrdit će mu. A mislit će da je to od emancipacije.Iknar je gay wrote:Kad prvi put onjuši[š] vaginu
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Dosadni ste s tim .....rupama.
2014-04-11
RayMabus wrote:Smijati se dok okolo RIm gori.darla wrote:RayMabus wrote:
Smijati se.
Dobre vibracije.
Pa to je malo teze kad ti svako malo prijetis se, to bas nije smijesno.
To je vec znak sigurnog ludila.
darla- Admin
2015-10-22
Pa ako ne voliš zabijat u rupe,onda barem dozvoli da neki tebi začepi rupe.RayMabus wrote:Dosadni ste s tim .....rupama.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
hm, noor grize, regi svrstan u pecinu, longi i dalje drka sa ashtar vojskom a darla ko neka ozbiljna uciteljica pametuje longiju, a dje tu islam
neva- Posts : 4367
2014-04-12
bolje da se neka forumasica zrtvuje da konacno nesto okine
И показа ми чисту реку воде живота, бистру као кристал, која излажаше од престола Божијег и Јагњетовог.
Winter is coming-
2014-04-14
Regoč-
2015-08-21
Mada mi se čini da Rayu subesjednik nije nužan.
e longi, citao sam one skripte sa sirijusa il iz koje p,materine, kao oni sto kanalisu neke razgovore, i sjecam se da sam naletio na neki razgovor o gravitaciji i gravitacionom valu 2016 godine, to je bilo prije 3-4 godine, i ove godine su stvarno ovi kurci od naucnika zabiljezili taj gravitacioni val
Dosadni ste s tim seksom.
2014-04-11
Ne čitaj to. To ti je fake. Kanalizirali su neke zahebante.Leviathan2 wrote:e longi, citao sam one skripte sa sirijusa il iz koje p,materine, kao oni sto kanalisu neke razgovore, i sjecam se da sam naletio na neki razgovor o gravitaciji i gravitacionom valu 2016 godine, to je bilo prije 3-4 godine, i ove godine su stvarno ovi kurci od naucnika zabiljezili taj gravitacioni val
2014-04-11
HQ wrote:OKP izgleda, svrha i razlogRegoč wrote:Koja je svrha tolikih silnih ponavljanjah jednoga te istoga stava iz stranice u stranicu.
idemo skupiti kunice i kupiti mu mačku, neka njoj drži svoje monotone manifeste i prodike, pa možda forum pusti na miru?
Ne moze i macke su danas emancipirane
darla- Admin
2015-10-22
Leviathan2 wrote:hm, noor grize, regi svrstan u pecinu, longi i dalje drka sa ashtar vojskom a darla ko neka ozbiljna uciteljica pametuje longiju, a dje tu islam
Islam je obradjen na vise tema i na ovoj, sad trenutno obradjujemo Longija.
darla- Admin
2015-10-22
Wombata mi kupite.darla wrote:HQ wrote:OKP izgleda, svrha i razlogRegoč wrote:Koja je svrha tolikih silnih ponavljanjah jednoga te istoga stava iz stranice u stranicu.
idemo skupiti kunice i kupiti mu mačku, neka njoj drži svoje monotone manifeste i prodike, pa možda forum pusti na miru?
2014-04-11
uff, mislim da bi forumašice radije da ih zgazi autobusLeviathan2 wrote:bolje da se neka forumasica zrtvuje da konacno nesto okine
2014-04-12
kupit ćemo ti puža, jer si toliko lijen da bi ti sve drugo pobjegloRayMabus wrote:Wombata mi kupite.
2014-04-12
RayMabus wrote:Wombata mi kupite.darla wrote:HQ wrote:OKP izgleda, svrha i razlogRegoč wrote:Koja je svrha tolikih silnih ponavljanjah jednoga te istoga stava iz stranice u stranicu.
2014-04-11
Page 17 of 19 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19
Similar topics
» Guardian: Kina vodi rat protiv Islama
» Pišući knjigu protiv Islama preša na Islam
» Macron obećao borbu protiv političkog islama u Francuskoj
» Austrija osniva “centar za borbu protiv političkog islama”
» Nacisti iz Francuske se naoružavaju oružjem iz ex Juge za sveti rat protiv islama i crnčuga
» Pišući knjigu protiv Islama preša na Islam
» Macron obećao borbu protiv političkog islama u Francuskoj
» Austrija osniva “centar za borbu protiv političkog islama”
» Nacisti iz Francuske se naoružavaju oružjem iz ex Juge za sveti rat protiv islama i crnčuga
Page 17 of 19