Novi forum
Page 1 of 9
Page 1 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Novi forum
Tko je napravio ovaj forum i na koju foru? Kako sad ovaj forum nije vezan za neki portal, kako će nas ljudi nalazit i pridruživat se?
Last edited by scorpion on 18/4/2014, 16:21; edited 1 time in total
scorpion-
2014-04-18
Re: Novi forum
Forum net hr je malo u blokadi pa kombiniramo i tako. Postoji mogucnost da tamo sve zabloka i prekid programa pa ima ovaj kao rezervni položaj.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Tko je napravio ovaj forum i na koju foru? Kako sad ovaj forum nije vezan za neki portal, kako će nas ljudi nalazit i pridruživat se?
koliko znam forumaši kojima je dopizdilo da forum non-stop šteka k'o da smo u dnr koreji. ipak smo mi zbdnr hrvatska ..... ha da.
Iosephvs-
2014-04-15
Je sve je meni to jasno i neka ste, samo kako će ljudi dolazit (osim nas sa net.hr-a) kad ovaj forum nije vezan sa neki portal. Kako nas naći na internetu?
uh što sam sretan što smajlići rade, vidi mogu stavit koji oću :) ;) :( :D
genitalni_herpes-
2014-04-11
gunsnneuroses- Posts : 125
2014-04-11
nadajmo se da je ovo drugogunsnneuroses wrote:jel iskon oriđinale riknuo ili se radi nešto?
scorpion-
2014-04-18
Portal se može napraviti, ako netko ima znanja i volje, jer meni se to ne da iskreno govoreći, mogu mu dati ovlasti.
daj kicinjo ne budi peder. Obavi to u ime svih članova na forumu. Poslije otvori neki žiro-račun svi ti uplatimo po 5KN. Nama je to ništa a ti možeš zaradit kojih tisuću kuna
da, ali si nekako došao do foruma. Ovako nam se niko ne može pridružitkic wrote:ma jebe mi se za portal, ja i nisam klikao po net.hru nikad
scorpion-
2014-04-18
hm...ovo je za razmislit...treba ekipa za razne vijesti..kic wrote:Portal se može napraviti, ako netko ima znanja i volje, jer meni se to ne da iskreno govoreći, mogu mu dati ovlasti.
genitalni_herpes-
2014-04-11
ne plaši se, u googleu smo kao i svi, nije ovo deep web.scorpion wrote:da, ali si nekako došao do foruma. Ovako nam se niko ne može pridružitkic wrote:ma jebe mi se za portal, ja i nisam klikao po net.hru nikad
da ali je to puno više posla nego forum, i treba znati skriptirati.genitalni_herpes wrote:hm...ovo je za razmislit...treba ekipa za razne vijesti..kic wrote:Portal se može napraviti, ako netko ima znanja i volje, jer meni se to ne da iskreno govoreći, mogu mu dati ovlasti.
naljepio si reklame? oće ti koja kuna kapnut? zaslužio si kic
genitalni_herpes-
2014-04-11
a da. Imao sam prije neke ideje oko toga, al nikad nije zaživjelo...ostalo je na ideji..eh skriptanje, ne znam ništa...kic wrote:da ali je to puno više posla nego forum, i treba znati skriptirati.genitalni_herpes wrote:hm...ovo je za razmislit...treba ekipa za razne vijesti..kic wrote:Portal se može napraviti, ako netko ima znanja i volje, jer meni se to ne da iskreno govoreći, mogu mu dati ovlasti.
genitalni_herpes-
2014-04-11
nisam, pitao sam na Infu da mi neko screeenshota gdje se točno nalaze.genitalni_herpes wrote:naljepio si reklame? oće ti koja kuna kapnut? zaslužio si kic
uostalom nisam ja vlasnik, forumotion nas može ukinuti bez problema recimo..
što je je, evo da Bog da zaradio milionegenitalni_herpes wrote:naljepio si reklame? oće ti koja kuna kapnut? zaslužio si kic
Page 1 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Novi forum
» Novi forum
» Ebome irud koji forum našao..Forum bivših pripadnika nekadašnje JNA(konačno Jastreb,Crveni i Gnječ doma)
» Novi promašaj tkz. vlade: novi Ovršno zakon nastavlja po starom
» Trump gradi novi "Novi Svjetski Poredak"
» Novi forum
» Ebome irud koji forum našao..Forum bivših pripadnika nekadašnje JNA(konačno Jastreb,Crveni i Gnječ doma)
» Novi promašaj tkz. vlade: novi Ovršno zakon nastavlja po starom
» Trump gradi novi "Novi Svjetski Poredak"
Page 1 of 9