Pitali smo povjesničare: Što se doista dogodilo u Srbu '41.?
Page 9 of 15
Page 9 of 15 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15
Re: Pitali smo povjesničare: Što se doista dogodilo u Srbu '41.?
Nepresušna tema forumskih trollova.
Guest- Guest
Sitting je nedeklarirani četnik pa nije čudno komu drži štangu.
Usne Stjepana Gnječa wrote:Nepresušna tema forumskih trollova.
Bezglavnikovi faćuci traže batine. Valjda ih mame nisu dojile. Zanemarena deca.
Nego, di si ti zadnjih dana?
Guest- Guest
Ako su OVI sa OVE, to jest sa svoje strane, kako onda možeš da ih naseliš. Možeš OVE sa ONE strane. Ili ONE sa OVE strane. Bar tako kaže logika i zdrav razum. Sad jebiga, kada si ti u pitanju...RayMabus wrote:Rehabilitacija Draže MIhajlovica vam je najpametniaj stvar koju ste napravili.dzango wrote: Podržane od saveznika koji su izdali Dražu Mihailovića i JVuO.
Pripremite teren u Srbiji da naselite ove Srbe s ovu stranu Drine tamo jer ako ste mislili da ce drugi to trpit vjecno ; prevarili ste se.
Stiglo smeće da popuni četničke snage.Usne Stjepana Gnječa wrote:Nepresušna tema forumskih trollova.
Esco nije četnik. O tome kak vi svakog tko ni bezglavnikov obožavatelj krstite četnikom, čudim se da Hrvata ima i 100 u HR.
Guest- Guest
Eva wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:Nepresušna tema forumskih trollova.
Ero jedan od...admini još nisu objasnili što je provokacija. Molim administratore da se očituju što je provokacija i kako se provokacija sankcionira. I ja koji sam dobio ban jer širim bed enerđi po forumu nek mi admin vrač kic objasni kojim se metodama služio u detektiranju moje "loše energije"
Guest- Guest
Može da se zaključi da su Srbi digli ustanak protiv nacista u Hrvatskoj, dok su Hrvati ljubili dupe i dočekivali sa cvećem naciste i Hitlera.
NIje nego samo antifašista.Regoč wrote:Sitting je nedeklarirani četnik pa nije čudno komu drži štangu.
Inicijalno je to partizanski ustanak kojeg su odma preuzeli četnici.
To je to šta se povijesnih zbivanja tice a šta se sadašnjih zbivanaj tice.
Slijedi udar.
Srb je u Hratskoj i velikosrpska ideologija je to zamislila kao zašticenu zonu van utjecaja bih muslimana s kojom se spajaju preko RS i onih srpskih opcina dole.
Procitali smo vas i sad je šaotr tamo i pokazujemo vam da vam to nije sigurno utočiste.
Padom ove taktike da je opcina Srb van utjecaja mulsimana u BiH pada vam sve na tom pravcu u Bosni između Banja Luke i opcine Srb u Hr.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Regoč wrote:Stiglo smeće da popuni četničke snage.Usne Stjepana Gnječa wrote:Nepresušna tema forumskih trollova.
VRIJEĐANJE! KLEVETA! BAN ZA OVOG IMBECILA REGOČA. Sad nek mi objasni kic neki drugi admin tko će ovdje dobiti ban ja ili regoć? Ako ja, obrazloženje prije bana da mogu replicirati.
Guest- Guest
Uglavnom :RayMabus wrote: a šta se sadašnjih zbivanaj tice.
Slijedi udar.
Srb je u Hratskoj i velikosrpska ideologija je to zamislila kao zašticenu zonu van utjecaja bih muslimana s kojom se spajaju preko RS i onih srpskih opcina dole.
Procitali smo vas i sad je šaotr tamo i pokazujemo vam da vam to nije sigurno utočiste.
Padom ove taktike da je opcina Srb van utjecaja mulsimana u BiH pada vam sve na tom pravcu u Bosni između Banja Luke i opcine Srb u Hr.
ZBOGOM ČETNICI LIKE , DINARE , SJEVERNE DALMACIJE , GRAHOVA , DRVARA , PETROVCA I OSTALIH VUKOJEBINA TAMO.
LAKU NOC.
2014-04-11
Izgona neće biti jer sam ja fin i pristojan diskutant, a ti se još nisi vratio staroj navadi psovanja majke.
Mada, Živana je napisala kojekakve gadosti pa bi nam mogla nedostajati idućih danah.
Mada, Živana je napisala kojekakve gadosti pa bi nam mogla nedostajati idućih danah.
Usne Stjepana Gnječa wrote:Eva wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:Nepresušna tema forumskih trollova.
Ero jedan od...admini još nisu objasnili što je provokacija. Molim administratore da se očituju što je provokacija i kako se provokacija sankcionira. I ja koji sam dobio ban jer širim bed enerđi po forumu nek mi admin vrač kic objasni kojim se metodama služio u detektiranju moje "loše energije"
Provokacija je sve kaj ti napišeš jer je pero ubojitije od puške. A poznato je da su ustaše pičkice na svim bojištima, pa da nemaju poseban zastićeni status na forumu, izmurli bi, a ti kao botaničar iz hobija znaš da se endemske vrste maze i paze. Znači, za njihovu fotosintezu bitni su admini, a ti i ostali čije im pisanje dođe kao drač na njihovim laticama, isto je korisno jer potiče rast. Zato, nemoj po mimozama žestoko špricat, nego umjereno, čist da ih držiš svježima
Last edited by Eva on Thu 14 Jul - 5:29; edited 1 time in total
Guest- Guest
U cijeloj prici je bitnije to šta je došla hrpa interventne policije tamo i oci medija su uperene u to.
Sad im je pala taktika ta u vodu da ce to koristit kao neku zonu van granica BiH dakle bih muslimana i da drže koridor prema BL.
Nemoš ti sa diplomiranim ustašama.
AJ BOG.
Sad im je pala taktika ta u vodu da ce to koristit kao neku zonu van granica BiH dakle bih muslimana i da drže koridor prema BL.
Nemoš ti sa diplomiranim ustašama.
AJ BOG.
2014-04-11
Regoč wrote:Izgona neće biti jer sam ja fin i pristojan diskutant, a ti se još nisi vratio staroj navadi psovanja majke.
Mokri snovi mladog ustaše na bojištu ranjenoH
Guest- Guest
Ne bi bila prvi put izgnana.
Regoč wrote:Ne bi bila prvi put izgnana.
Pa ne bi, ali sada se situacija promijenila. Ja sam vlasnikova ljubavnica. Pati
Guest- Guest
Ti baš snivaš da ja patim? Zasad ništa od toga. A ljubavnice ipak nisu u pedesetima, osim ako knez Karlo nije vlasnik Forumotiona.Eva wrote:Regoč wrote:Ne bi bila prvi put izgnana.
Pa ne bi, ali sada se situacija promijenila. Ja sam vlasnikova ljubavnica. Pati
....vidim situacija pod kontrolom
vuksadinare- Posts : 100330
2015-09-08
Četnici bez argumenatah po običaju.
Šatoraši su najmanje bitni u cijeloj priči. Ono šta velikosrpsku politiku boli to su mediji i hrpa policije koja ce se sad vrtit tamo.
Srb je wukojebina al wukojebina u Hratskoj šta znaci da je van zone muslimana kako god okreneš i to im je bilo ko neko sigurno utočište na potezu od RS preko svih onih večinskih srpskih opčina u Federaciji ( Drvar , Grahovo , Petrovac ).
Sad će lijepo tamo biti ustaški stan.
Srb je wukojebina al wukojebina u Hratskoj šta znaci da je van zone muslimana kako god okreneš i to im je bilo ko neko sigurno utočište na potezu od RS preko svih onih večinskih srpskih opčina u Federaciji ( Drvar , Grahovo , Petrovac ).
Sad će lijepo tamo biti ustaški stan.
2014-04-11
Page 9 of 15 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15
Similar topics
» Gužva u Srbu!
» Napeto u Srbu
» dr Natko Kovačević u Srbu intervju
» Dan ustanka u Srbu-Bili su i ustašoidi
» Klemenčec pozvao na zabranu proslave u Srbu
» Napeto u Srbu
» dr Natko Kovačević u Srbu intervju