ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Predsjednički izbori

Page 7 of 13 Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13  Next

Go down

Na predsjedničkim izborima koji će se održati 28. prosinca 2014. godine, svoj glas ću dati za sljedećeg kandidata:

Predsjednički izbori - Page 7 Vote_lcap13%Predsjednički izbori - Page 7 Vote_rcap 13% 
[ 1 ]
Predsjednički izbori - Page 7 Vote_lcap13%Predsjednički izbori - Page 7 Vote_rcap 13% 
[ 1 ]
Predsjednički izbori - Page 7 Vote_lcap25%Predsjednički izbori - Page 7 Vote_rcap 25% 
[ 2 ]
Predsjednički izbori - Page 7 Vote_lcap0%Predsjednički izbori - Page 7 Vote_rcap 0% 
[ 0 ]
Predsjednički izbori - Page 7 Vote_lcap49%Predsjednički izbori - Page 7 Vote_rcap 49% 
[ 4 ]

Total Votes : 8

Poll closed

Predsjednički izbori - Page 7 Empty Re: Predsjednički izbori

Post by kic Mon 12 Jan - 15:08

cujem da je i u jemerici zima :^^

kic
Admin

2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by kic Mon 12 Jan - 15:08

cujem da je i u jemerici zima :^^
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by aben Mon 12 Jan - 15:39

Pa nije još, al okuje ih bar jednom, bar ovo di su meni opcie

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by kic Mon 12 Jan - 16:11

gdje god odes, ljudi su isti ljudi, i nebo je isto nebo..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Trinity Mon 12 Jan - 16:28

aben wrote:To nije naivnost nego realpolitika at its finest. Ono što se trebalo dogoditi jest da dvadeset tisuća ljudi glasuje za josipivića i da uništi navalu nade koja SAD ispunjava 50% birača. Da je on dobia, tih 50% posto bi bilo snuždeno, a drugih 50% rezignirani jer se ništa ne bi prominilo.
Ja ne virujen u revoluciju a pogotovo ne u prosvjetljenje. Ja virujen u neugodu praznog novčanika.

Ti bi bio razočaran ovako ili onako. Ništa ne ide preko noći .(ehm...vide mog potpisa  :))

žena i ja imamo šanse dobiti posa u državnoj firmi,

Haluciniraš?
 Mislim, više volim da mi je vruće nego zima, al to je razina s koje ćemo odlučivati ako se venecualiziramo.

Što se klime tiče i ja bih u Venezuelu, kažu da tamo temperatura ne pada ispod 18 C i ne raste više od 25 C.
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Trinity Mon 12 Jan - 16:28

kic wrote:gdje god odes, ljudi su isti ljudi, i nebo je isto nebo..
Ma nek ide, jedan očajnik manje.. geek
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Trinity Mon 12 Jan - 16:32

Vegvísir wrote:
Tijekom cijele kampanje, što se posebno vidjelo u sučeljavanjima, jezik tijela im je oboje bio katastrofalan što mi stvarno nije jasno. Čisto sumnjam da nisu radili s PRovcima i komunikolozima pa ispada kao da su oboje na tom polju teški antitalenti. Vidjelo se nekih sitnih pomaka kako je vrijeme odmicalo - Kolindu su izgleda instruirali da nešto manje lamata šakama, a Josipovića da s vremena na vrijeme ipak pogleda osobu kojoj se obraća.

Njezin jučerašnji govor je, prema mom mišljenju, bio užasan. Nimalo strukturiran, hrpa nabacanih populističkih fraza koje je vrtila, kotrljala i valjala u nedogled. Kulminacija mi je bila kad je rekla: "Ne dam da mi itko kaže da Hrvatska neće biti prosperitetna i bogata jer bit će Hrvatska među najrazvijenijim zemljama Europske unije i svijeta. To vam obećavam ovdje večeras." Okej, pobjeda na izborima, optimizam koji ide s tim, neće sad kukat' nad stanjem u zemlji, kužim sve to. Al' ono, jebote, stani na loptu. Takav bullshit teško je progutat'. Cijeli govor je mogao biti daleko kraći, koherentniji i kohezivniji.
U kampanji su bili grozni. Možda bi bilo bolje da su bili prirodni. To vrijedi i za Kolindin sinoćnji govor.
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by aben Mon 12 Jan - 17:26

Točno, al meni ljudi ne smetaju, pa ni nebo osim ako stvarno nije neko englesko ili sibirsko.
Smeta mi društvo, tj društvena uređenja. Normalno, i njihova društva su komunistička, al ekonomije su in još toliko jake da je moguće naći nišu slobode.

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by aben Mon 12 Jan - 17:42

Trinity wrote:
aben wrote:[size=41]To nije naivnost nego realpolitika at its finest. Ono što se trebalo dogoditi jest da dvadeset tisuća ljudi glasuje za josipivića i da uništi navalu nade koja SAD ispunjava 50% birača. Da je on dobia, tih 50% posto bi bilo snuždeno, a drugih 50% rezignirani jer se ništa ne bi prominilo.[/size]
Ja ne virujen u revoluciju a pogotovo ne u prosvjetljenje. Ja virujen u neugodu praznog novčanika.

Ti bi bio razočaran ovako ili onako. Ništa ne ide preko noći .(ehm...vide mog potpisa  :))

žena i ja imamo šanse dobiti posa u državnoj firmi,

Haluciniraš?
 Mislim, više volim da mi je vruće nego zima, al to je razina s koje ćemo odlučivati ako se venecualiziramo.

Što se klime tiče i ja bih u Venezuelu, kažu da tamo temperatura ne pada ispod 18 C i ne raste više od 25 C.
Ne bi. Ja san predviđa pobjedu ivi u prvom krugu, kako bi se moga razočarat, da je bilo tako?

Ono sta san vako i nako jest- tužan.
Tužan san jer volin svoj otok, iman mora koliko mi srce oće, planinu u blizini koju ne mogu prošetati za života, svako lito mi dođe mladih turistica na lopate da ih se ne mogu nadgledati za dva života, i krvlju predaka pripitomljenu zemlju na kojoj se osićan ka na tripu. 
Al to je sve kurac ako će me susidi pljačkati svaki misec. 
Inače, naravski da ide preko noći, odnosno, može ići. Tvoja racionalizacija je možda rezultat nemogućnosti da prominiš svoj položaj?

Ne haluciniran nego u ZG imam vezu.

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by kic Mon 12 Jan - 18:02

aben wrote:
Točno, al meni ljudi ne smetaju, pa ni nebo osim ako stvarno nije neko englesko ili sibirsko.
Smeta mi društvo, tj društvena uređenja. Normalno, i njihova društva su komunistička, al ekonomije su in još toliko jake da je moguće naći nišu slobode.
a šta da ti priča jedan obični uhljeb :p:

i ti se uklapaš u moju teoriju da je emigracija linija manjeg otpora, bijeg u već izgrađeno društvo koje samo zanima da ostaviš mladost, znoj i potrošnju, njima trebaju potrošači a ne radnici, ali svatko vodi svoj život..

Predsjednički izbori - Page 7 Berserk-1556553
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Trinity Mon 12 Jan - 18:40

aben wrote:Ne bi. Ja san predviđa pobjedu ivi u prvom krugu, kako bi se moga razočarat, da je bilo tako?

Predviđao, ali i da li priželjkivao?

Tužan san jer volin svoj otok, iman mora koliko mi srce oće, planinu u blizini koju ne mogu prošetati za života, svako lito mi dođe mladih turistica na lopate da ih se ne mogu nadgledati za dva života, i krvlju predaka pripitomljenu zemlju na kojoj se osićan ka na tripu. 

Kako te susjedi pljačkaju, ne razumijem.

Inače, naravski da ide preko noći, odnosno, može ići. Tvoja racionalizacija je možda rezultat nemogućnosti da prominiš svoj položaj?
Može, ali rijetko i ako si lude sreće.
Inače, ta rečenica nije moja, iz jednog priručnika o poduzetništvu je.
Moja racionalizacija je rezultat iskustva koje kaže da je potrebno puno rada da promijeniš svoj položaj.
 Nije dovoljno samo jednom spakirati kofere i otići. Ja sam ih se napakirala.

Fino. Šta se čeka?
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by aben Mon 12 Jan - 19:43

kic wrote:
aben wrote:
a šta da ti priča jedan obični uhljeb :p:

i ti se uklapaš u moju teoriju da je emigracija linija manjeg otpora, bijeg u već izgrađeno društvo koje samo zanima da ostaviš mladost, znoj i potrošnju, njima trebaju potrošači a ne radnici, ali svatko vodi svoj život..

čini mi se da ti je teorija ok, tako nekako i ja gledan. to je zapravo iskorištavanje prava na slobodnu asocijaciju. želim ići tamo gdje ljudi jedni drugima dobrovoljno ostavljaju mladost, pače život.

inače, to s uhljebništvom. nemam ništa protiv govora jednog uhljeba. ali mora biti logično. npr, moa uhljebnička rodbina uopće ne kuži kako cidi život iz društva. ti s druge strane kužiš da ti je plaća određena ofrlje i sklepana od ukradenog novca i da ništa produktivno ne radiš. i ja ću na državne jasle uskoro, ako sve bude išlo po planu. u svakom slučaju, čin realiziran kredit, opet idem u sivu ekonomiju, to je sigurno. game theory to lipo pokazuje, ko je lud raditi za drugoga?
ajde moj momak.

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by aben Mon 12 Jan - 19:59

Trinity wrote:
aben wrote:Ne bi. Ja san predviđa pobjedu ivi u prvom krugu, kako bi se moga razočarat, da je bilo tako?

Predviđao, ali i da li priželjkivao?

Kako te susjedi pljačkaju, ne razumijem.

Može, ali rijetko i ako si lude sreće.
Inače, ta rečenica nije moja, iz jednog priručnika o poduzetništvu je.
Moja racionalizacija je rezultat iskustva koje kaže da je potrebno puno rada da promijeniš svoj položaj.
 Nije dovoljno samo jednom spakirati kofere i otići. Ja sam ih se napakirala.

Fino. Šta se čeka?
da, govorin ti, tako bi apatija nadvladala.

pljačkaju me primajući starosnu socijalnu pomoć, radeći za državu i sl.

ne govorimo o istom, očito. ja se referiram na politiku i na političku volju. naravski da se položaj, izuzev dobitka na lotu i sl, ne minja preko noći, al moj cilj i nije nekakav skok u višu klasu. da postoji volja u naciji, mi bi preko noći postali proprofitno orjentirani, a to ja zovem krajnjin uspjehom. ono šta bi se dvadeset godina kasnije nataložilo je šlag.

(šta se čeka)moran pokidati spone koje nas još drže. dovršiti jednu kuću, ispovraćati neke dugove, the usual.

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by genitalni_herpes Mon 12 Jan - 22:34

kad je taj drugi krug?
genitalni_herpes
genitalni_herpes

Male
2014-04-11

Back to top Go down

Post by Trinity Tue 13 Jan - 12:15

genitalni_herpes wrote:kad je taj drugi krug?
Za pet godina, okreni se na drugu stranu i  :alarm
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Trinity Tue 13 Jan - 12:22

aben wrote:da, govorin ti, tako bi apatija nadvladala.

Tebe već je... :)

pljačkaju me primajući starosnu socijalnu pomoć, 
Starce ostaviti da krepaju, jel?

radeći za državu i sl.

Netko i to mora.

da postoji volja u naciji, mi bi preko noći postali proprofitno orjentirani, a to ja zovem krajnjin uspjehom. ono šta bi se dvadeset godina kasnije nataložilo je šlag.

Postoji, ali ne u dovoljnoj mjeri. Drugo je pitanje zašto.
moran pokidati spone koje nas još drže. dovršiti jednu kuću, ispovraćati neke dugove, the usual.

Bez veze, kad je tako lijepo u državnoj službi i to još u Zagrebu, prvi bus i za Zagreb.
Btw, stvarno dobra veza kad vas oboje čeka posao i to kad vama odgovara.
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by aben Tue 13 Jan - 16:17

Trinity wrote:
aben wrote:da, govorin ti, tako bi apatija nadvladala.

Tebe već je... :)

pljačkaju me primajući starosnu socijalnu pomoć, 
Starce ostaviti da krepaju, jel?

radeći za državu i sl.

Netko i to mora.

da postoji volja u naciji, mi bi preko noći postali proprofitno orjentirani, a to ja zovem krajnjin uspjehom. ono šta bi se dvadeset godina kasnije nataložilo je šlag.

Postoji, ali ne u dovoljnoj mjeri. Drugo je pitanje zašto.
moran pokidati spone koje nas još drže. dovršiti jednu kuću, ispovraćati neke dugove, the usual.

Bez veze, kad je tako lijepo u državnoj službi i to još u Zagrebu, prvi bus i za Zagreb.
Btw, stvarno dobra veza kad vas oboje čeka posao i to kad vama odgovara.
nije. ja san realan i ne prosuđujen politički na osnovu osjećaja ili izgleda nečijih očiju. meni je dovoljan jedan jedini graf bdpa da znan di idemo.

ne, ti se pobrini za svoje a ja ću, ako oću, za svoje. inače, takva retorika (sociodarvinizam) jedan je od glavnih razloga beznadežnosti našeg grafa bdpa :)

ne mora, to je mit.

u demokratskon sustavu nedovoljna mjera = 0.

nije bez veze, državna služba u zg je u financijskon smislu korak unazad, u radnom smislu korak unaprid, u klimatskon smislu unazad..puno je tu varijabli da bi se lakonski moglo reći ukrcaj se i gotovo. 
ne, obična je to veza, naša struka ima veliki turnover, u svakon trenutku ima bar deset namještenih natječaja. jedan od njih može biti naš i to je to.

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Trinity Tue 13 Jan - 21:35

Ukratko, nisi zadovoljan s ničim i samo jamraš.
Onaj Sinčić, kolikogod naivan i blesav bio, bar nešto radi.
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by aben Tue 13 Jan - 23:32

Trinity wrote:Ukratko, nisi zadovoljan s ničim i samo jamraš.
Onaj Sinčić, kolikogod naivan i blesav bio, bar nešto radi.
ukratko, nisam zadovoljan, al to je understatement. 
i ne jamram samo. ja aktivno radin na rušenju, poreznom evazijom, kupovanjem nehrvatskih proizvoda i općenito bojkotom države, koliko mogu a da ne svršim ka schiff stariji.

sinčić...ah..kao da ti ponestaje ideja :(
http://strasilo.wordpress.com/2015/01/03/kako-je-nastao-novac/

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Trinity Wed 14 Jan - 11:52

aben wrote:ah..kao da ti ponestaje ideja :(

Pa je ,izbori prošli kako prošli,  i situacija oko puškaranja po Parizu jenjava...
Šta ćemo sad ? :)
Palo mi na pamet, 'oće ti sad biti neugodno što si katolik s obzirom da je to i nova predsjednica ?
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by aben Wed 14 Jan - 12:03

Jenjava medijski coverage, stvarna situacija ne jenjava.

Ne će, jer neman ništa protiv katolika. Nevjerojatno je kako usko gledaš na stvari, ka da si navijač :)

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 7 of 13 Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13  Next

Back to top

- Similar topics